Campionul european se impune la Grand Prix-ul de la Viile Satu Mare10719551_848482478518605_78

Poligonul de tir de la Viile Satu Mare a avut din nou oaspeți de seamă. După ce anul trecut la Grand Prix-ul organizat de AS Transilvania Clay Shooting Satu Mare şi Clubul de Tir Vânătoresc Luduş a venit campionul mondial , englezul George Digweed, în week- end în poligon l-am avut pe campionul european, ungurul Szerdahely Andras.

Iar acesta și-a respectat statutul de mare favorit și a câștigat Grand Prix-ul la categoria open. Ungurul a împușcat și marele premiu de 1000 de euro oferit de sponsori.

”Am venit cu mare plăcere aici la Satu Mare . Aveți un poligon extraordinar cu dotări foarte bune. M-am simțit excelent și promit să revin” a spus campionul european care la tombola organizată de gazdele evenimentului a mai câștigat și o armă de vânătoare! Szerdahely a acumulat 188 de puncte. Acesta a fost urmat în clasament de Mayer Zsolt tot din Ungaria cu 175 de puncte și de sătmăreanul Horațiu Bonea cu 174 puncte.

”Am fost la un taler de locul doi. Poate dacă eram sănătos puteam spera la locul doi” ne-a spus Bonea care a acuzat o stare gripală pe tot parcursul competiției.

De remarcat că la feminin s-a impus campioana olimpică la skeet , Igaly Diana din Ungaria iar la categoria vânători premiul cel mare a mers tot în Ungaria la Fekete Gabor. Podiumul a fost completat de Kadloc Nandor și Ciorbă Richard.

La veterani s-a impus letonul Agris Limanos urmat de Szabo Karoly, Szedlar Laszlo și Marin Cornea.

”Le mulțumim sponsorilor, arbitrilor și tuturor celor care ne-au sprijinit la organizare. De la an la an creștem ca valoare și faptul că la noi în poligon vin campioni mondiali și europeni nu poate decât să ne bucure și să ne oblige ca pe viitor să ridicăm ștacheta” a declarat la final Flaviu Radu, principalul organizator al Grand-Prix România.

Rezultate:
Open- locul 1 – Andras Szerdahely (Ungaria) 188p, locul 2 – Zsolt Mayer (Ungaria) 175p, locul 3 – Horațiu Bonea 174p, locul 4 – Jery Tamas (Ungaria) 173p, locul 5 – Andras Palkovics (Ungaria) 171p.
– vânător- locul 1 – Gabor Fekete (Ungaria) 150p, locul 2 – Nandor Kadloc (Ungaria) 121p, locul 3 – Richard Ciorba 117p, locul 4 – Ștefan Bertici 109p, locul 5 – Nuțu Covaci 105p.
– feminin- locul 1 – Diana Igaly (Ungaria) 155p, locul 2 – Edit Korban (Ungaria) 96p, locul 3 – Petricia Radu 74p.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts