Ce “bună” e concurenta de la “X Factor” care l-a cucerit pe Bănică!6

Nicoleta Nucă are 20 de ani şi a cucerit juriul şi publicul de la „X Factor”.

Nu doar vocea ei puternică a impresionat audieţa, ci şi fizicul fetei. Astfel tânăra din Chişinău a dobândit titulatura de sexy concurenta de la „X Factor” şi a obţinut trei de “DA” de la cei trei juraţi Delia Matache, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. .

Nicoleta a ridicat sala în picioare, dar şi pe cei trei juraţi, care au aplaudat-o secunde în şir pentru interpretarea melodiei „This is a man world”. Mai mult decât atât,  Delia a încurajat-o pe mai departe: „Într-o lume a bărbaţilor, îmi doresc foarte mult să câştige o femeie anul acesta. Ai merita să câştigi << X Factor>>”, i-a mărturisit jurata.

Şi pe Ştefan Bănică l-a uimit: „Este prima oară când întâlnesc la <<X Factor>>, pe un asemenea gen de piesă, o interpretă care cântă beton de la cap la coadă. Eşti excepţională. Nu mi-am putut lua privirea de la tine. Eşti şi frumoasă şi ai şi voce”, iar pe Horia l-a determinat să spună ceva ce artistul mărturiseşte foarte rar: „Ai fost exact ce ne trebuie pentru acest spectacol. Te-aş vrea foarte tare în echipa mea!”.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts