Cu cuțitul la os!olimpia

Olimpia și FC Bihor se întâlnesc azi de la ora 15 într-un derby al suferinței din seria Vest a ligii a 2-a. Cele două formații se află în coada clasamentului după un start ratat de sezon.

Galben-albaștrii vin după o înfrângere la limită, 0-1 pe terenul liderului din Reșița în vreme ce orădenii au pierdut etapa trecută la scor de neprezentare, tot în Banat , la Timișoara.

”Am văzut o repriză din meciul Poli-FC Bihor și sunt convins că ne așteaptă un meci greu. Rezultatul, 3-0 pentru Poli e un pic cam aspru și cred că mâine (nr azi) Bihorul va da totul pentru a obține un rezultat bun”, a spus antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea care recunoaște că echipa lui nu-și mai permite pași greșiți.

”Am făcut cel mai bun meci al nostru din acest an, la Reșița dar degeaba dacă ratăm din situații clare. Sper să spargem gheața și să reușim să ne impunem și să punctăm și pe tabelă nu doar la impresia artistică”, a completat Bodea care nu-i va putea folosi pe suspendații Munteanu și Schwarzkopf. Cosmin Bodea a mai declarat ca are mare incredere in jucatorii sai si ca si-a propus ca obiectiv sa nu mai piarda niciun meci până la final. Deşi e orădean, Cosmin Bodea spune că pentru el meciul de azi nu e unul special, deoarece nici nu a antrenat pe FC Bihor, iar de jucat a făcut-o în puţine meciuri. “Tot ce îmi doresc e să câştig cu Olimpia Satu Mare“.

Tehnicianul orădean, Alexandru Pelici, se confruntă în continuare cu probleme serioase de efectiv, jucătorii Fildan și Străuț fiind suspendați pentru acest joc, iar A. Achim, D. Mihuț, Sălăjan și Bactăr sunt accidentați.

În schimb ar putea debuta în poarta orădenilor Cristian Bordea, jucător ce a evoluat sezonul trecut la FC Olt și care are în CV și șase prezențe în liga 1 pentru FC Brașov.

Partida Olimpia-FC Bihor va începe la ora 15 și va fi arbitrată de Marius Chioran (Cluj-Napoca), ajutat de Gabriel Bârjac (Zalău) şi Cristian Lucaci (Baia Mare). Observatori: Ioan Mureşan (Timişoara) şi Costin Dan (Zalău). „Încercăm să scoatem maxim din fiecare partidă, atât cât putem și cât putem exprima din ceea ce ne dorim să exprimăm la ora jocului. Dacă până acum am jucat cu echipe care se bat la primele locuri și aici mă gândesc la Poli, la Vâlcea, la Mioveni, la Câmpina și Reșița, de această dată începe, dacă se poate spune așa, o serie de jocuri cu echipe aflate în luptă directă din punctul nostru de vedere la zona a doua a clasamentului, cea care ne interesează. Primul joc este cel de la Satu Mare. Din păcate venim cu moralul puțin șifonat după înfrângerea de la Poli. Ne-am pus speranțe mari după jocul cu Reșița, speram la un rezultat mai bun, atât am putut, ne-am temut, nu ne-a ieșit mai nimic din ceea ce ne-am propus și astfel că am pierdut jocul așa cum știe toată lumea. De data aceasta trebuie să ne strângem, să dăm totul pe teren și mai mult decât am făcut până acum și nu doar din gură și la nivel declarativ, ci cei care intrăm în teren și care strigăm și ne gândim la FC Bihor să facem totul ca această echipă să reziste în continuare”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

Programul etapei de azi:
FC Olimpia Satu Mare – FC Bihor Oradea
FC Olt Slatina – CS Metalul Reşiţa
Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea
FC Caransebeş – CS Mioveni
AFC Fortuna – ACS Poli Timişoara

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts