Dănilă le-a dat o mână de goluri celor de la Botizdanila

Patru partide s-au jucat în etapa a 10-a a ligii a 4-a de elită. La Decebal, revelaţia turului, Luceafărul a mai făcut o victimă. Echipa antrenată de Cosmin Iuhas a umilit Sportul Botiz, scor 7-1, iar fostul atacant al Olimpiei, Ionuţ Dănilă, a fost din nou omul meciului. Dănilă a marcat cinci din cele şapte goluri şi e de departe cel mai în formă atacant din fotbalul sătmărean. Iar la cum merg lucrurile la Olimpia n-ar fi exclus ca din iarnă să-l vedem din nou alături de Feier în „galben-albastru” (vezi foto).

Voinţa Doba s-a dezlănţuit la Micula şi a obţinut un succes categoric, 7-2, pe un teren unde greu se obţin puncte. Şvabii din Cămin au profitat din plin de absenţele din lotul celor de la Vetiş şi au dat lovitura , 2-1 la Viitorul, în vreme ce Ştiinţa Beltiug e în revenire de formă, 3-2 la Tăşnad.

Din păcate două dintre cele mai aşteptate partide , Oraşu Nou- Oar şi Dorolţ- Olimpia II au fost amânate din cauza terenurilor impracticabile.

Untitled-1

Etapa următoare: Sportul Botiz – Talna Oraşu Nou, Someşul Oar – Cetate 2010 Ardud, FC Olimpia II Satu Mare – Turul Micula, Voinţa Doba – Viitorul Vetiş, Schwaben Kalmandi Cămin – Unirea 08 Tăşnad, Ştiinţa Beltiug – Recolta Dorolţ.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts