Doar victoria contează



Olimpia

Olimpia nu-si mai poate permite pasi gresiti daca vrea sa reintre in calcule pentru o clasare in play off. Cu Tibi Csik revenit ca antrenor principal la echipa, galben-albastrii nu concep sa nu obtina toate punctele in partida de azi cu Unirea Tarlungeni.

E practic meciul care inchide turul de campionat . Unul in care Olimpia a evoluat doar de trei ori in fata propriilor suporteri si de sase ori in deplasare.

Antrenorul Tibi Csik e optimist si spera ca alaturi de suporteri sa readuca victoriile la echipa.

E un meci greu, Tarlungeni se apara foarte bine si primeste greu gol. Cu un plus de concentrare in fata portii cred ca putem sa i invingem. In afara de Timisoara care are cea mai buna echipa din seriei in rest nu cred ca alte echipe ne sunt superioare. Totul depinde de forma de moment si de cine greseste mai putin~ spune Tibi Csik.
De remarcat ca in echipa va reveni fundasul Florin Muresan, suspendat etapa trecuta iar atacantul Vlad Bujor e anuntat si el titular.

Va lipsi doar Balau, accidentat la spate in vreme ce Apostu , exilat la echipa a doua in mandatul lui Bodea , e si el in lot.

Partida va începe la ora 11.00. Va arbitra o brigadă alcătuită din Flavius Roșu (Timișoara) la centru, ajutat la cele două margini de Raul Ghiciulescu (Lugoj) și Patricia Samsudean (Timișoara). Observatori vor fi Dan Monea (Aiud) și Valer Vancea (Oradea).

Olimpia: Anca – Munteanu, Mureșan, Heil, Iuhas- Gavrilescu, Villand, , Bic,Rus- Bujor, Feier.
Unirea: Niczuly – P. Chiş, I. Şerban, Forika, Iaru – S. Marin, N. Cristea, Dâlbea, Marcăş – L. Nicolae, Elek.
Se mai joaca azi de la ora 11 in seria vest a Ligii a 2-a:
CS Mioveni – Șoimii Pâncota
Râmnicu Vâlcea – Fortuna Câmpina
FC Bihor – Caransebeș
Poli Timișoara – FC Olt
Metalul Reșița stă.

Florin Mureşan





ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts