More

    Gâlcă sare la gâtul lui Istvan Kovacs

    Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua, a luat foc la finalul meciului pierdut în deplasare cu cei de la ASA Târgu Mureș (scor 0-1) și a acuzat maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs.

    Costel Gâlcă a afirmat că arbitrul Istvan Kovacs a dezavantajat-o pe Steaua, pentru că ar fi trebuit să elimine doi jucători de la ASA Târgu Mureș. De asemenea, antrenorul a dezvăluit că arbitrul – asistent Miklos Nagy vorbea în maghiară cu Laszlo Sepsi, jucătorul gazdelor.

    Sînt supărat! Au fost nişte decizii care trebuiau să fie în favoarea noastră. Trebuia ca ASA să aibă cel puţin doi eliminaţi. Keşeru a fost călcat pe cap în faţa noastră, dar nu s-a văzut.

    „La Tănase a fost penalty şi eliminare, dar au mai fost şi altele, asta e! Am vrea ca meciurile să se joace pe teren. Pentru noi e o situaţie foarte grea, avem multe meciuri în puţine zile. Mikloş Nagy vorbea cu Sepsi în maghiară, nu ştiu de ce, suntem în România. E greu de digerat înfrângerea, dar să nu uităm în ce condiţii a venit. Ştiam că vom avea un meci greu, dar până la urmă, rezultatul a fost influenţat de arbitraj”, a spus Gâlcă la Look TV.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE