More

    Sătmăreanul Gardoş, pe urmele lui Chiricheş

    3

    Florin Gardoş a primit nota 6 din partea Daily Mail pentru evoluţia sa din ”16”-imile Cupei Ligii Angliei, dar a fost criticat de fani, după ce a fost nesigur în intervenţii, în victoria lui Southampton, scor 3-2, pe terenul lui Stoke, într-un meci disputat miercuri seară

    • Vlad Chiricheş, jucător la Tottenham, este unul dintre cei mai criticaţi jucători ai lui “Spurs” de către fani. Românul ar putea pleca în această iarnă de la londonezi, o posibilă destinaţie fiind AS Roma.

    Chiar în ziua în care a împlinit 26 de ani, Florin Gardoş a fost titularizat din nou la Southampton. Tot în Cupa Ligii Angliei, acolo unde mai evoluase timp de 90 de minute, în turul precedent, contra lui Arsenal, atunci când evoluţia sa a fost una apreciată, având în vedere că sfinţii au câştigat pe Emirates cu 2-1. De data aceasta însă, în victoria lui Southampton cu Stoke, scor 3-2, din şaisprezecimile Cupei Ligii, Gardoş a părut destul de nesigur în evoluţie, fiind vinovat şi la golul secund al lui Stoke, când a fost împins uşor de fundaşul advers Ryan Shawcross, iar mingea a ajuns la Mame Diouf, care a înscris fără probleme.

    Notat cu 6 de Daily Mail, adică aceeaşi notă pe care au primit-o şi portarul Forster şi fundaşii Clyne şi Fonte, Gardoş a fost destul de criticat de fani, care s-au bucurat atunci când a fost schimbat cu Davis, în minutul 92. ”Ce horror”, ”A avut un meci de coşmar”, ”Schimbaţi-l cu Alderweireld” sau ”A ieşit, în sfârşit”,  au scris fanii pe Twitter, după evoluţia lui Gardoş, cu destule stângăcii în partea secundă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE