Gimnastică: TVR transmite în direct Campionatele Mondiale de la Nanning2

Televiziunea Română transmite în direct și în exclusivitate pentru România cea de-a 45-a ediție a Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică, care se desfășoară la complexul Guangxi Sports Center din Nanning, cu participarea a peste 600 de sportivi din 74 de țări.

Posturile TVR 1, TVR HD și TVR+ vor difuzat în direct, în perioada 7-12 octombrie, finala mondială a concursului pe echipe, a celui de individual compus la masculin și feminin, precum și finalele pe aparate, comentariul pentru telespectatorii din România urmând să fie asigurat de Alina Alexoi, precizează postul public de televiziune într-un comunicat.

Programul transmisiunilor TVR în direct de la Mondialele de gimnastică artistică de la Nanning este următorul:

* marți, 7 octombrie, 14,00 — 17,10: Concursul pe echipe masculin și ceremonia de premiere;
* miercuri, 8 octombrie, 14,00 — 16,10: Concursul pe echipe feminin și ceremonia de premiere;
* joi, 9 octombrie, 14,00 — 16,10: Concursul individual masculin și ceremonia de premiere;
* vineri, 10 octombrie, 14,00 — 16,10: Concursul individual feminin și ceremonia de premiere;
* sâmbătă, 11 octombrie, 08,00 — 11,20: Finalele pe aparate;
* duminică, 12 octombrie, 08,00 — 11,20: Finalele pe aparate.

România participă la Mondialele din China cu 14 sportivi: Larisa Iordache, Andreea Munteanu, Ștefania Stănilă, Silvia Zarzu, Paula Tudorache, Anamaria Ocolișan, Ioana Nicoară — lotul feminin, respectiv Vlad Cotuna, Marius Berbecar, Andrei Muntean, Daniel Rădeanu, Laurențiu Nistor, Cristian Bățagă și Andrei Ursache — lotul masculin. Ei sunt însoțiți în această deplasare de antrenorii Ioan Suciu, Ștefan Gal, Ionuț Corlaci (lotul masculin), respectiv Cristian Moldovan, Lăcrămioara Moldovan și Lucian Sandu (lotul feminin). Conducătorul delegației României este Adrian Stoica, președintele Federației Române de Gimnastică.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts