More


  Guvernul Ponta îi sprijină din fonduri europene pe români

  =

  ponta

  Echipa lui Victor Ponta a ajuns astăzi la aproape 40% absorbţie – creştere de 5 ori a gradului de absorbţie, faţă de regimul Băsescu-PDL!

  Faţă de anul 2012, atunci când rata de absorbţie era de doar 8,5%, Guvernul Ponta a ajuns astăzi la aproape 40% absorbţie – cifrele şi statisticile nu mint, iar adevărul este că oamenii care îl sprijină pe Iohannis au avut un management dezastruos în fonduri europene!
  Oamenii care au remediat acea situaţie gravă şi care au reuşit creşterea de 5 ori a gradului de absorbţie fac parte din echipa coordonată de Victor Ponta!

  Ce implicaţii au proiectele prin fonduri europene lansate astăzi de Victor Ponta?
  1. Ajutoarele alimentare destinate persoanelor defavorizate. Vorbim despre instrumente utile în vederea combaterii sărăciei şi pentru creşterea integrării sociale a celor aflaţi în nevoie. Aceste persoane trebuie susţinute şi încurajate, nu aruncate la marginea societăţii, aşa cum s-a întâmplat în trecut.
  2. Prezentarea iniţiativei “România Start-up”, compusă din două apeluri de proiecte POS DRU: “Firme de exerciţiu pentru elevi” şi “România Start-up”. Proiecte care îşi propun să stimuleze antreprenoriatul, să ofere oportunităţi de dezvoltare tinerilor, să-i ajute să-şi dezvolte competenţe şi abilităţi pentru a intra şi a se integra mai uşor pe piaţa muncii.
  3. Prezentarea cererii de proiecte “Dezvoltarea carierei didactice”, DMI 1.3 POS DRU. Am trecut de etapa în care profesorii erau desconsideraţi, îndemnaţi să plece din ţară şi umiliţi prin tăierea salariilor. Acum, profesorii se bucură de respectul Guvernului Ponta şi sunt ţinta unor proiecte menite să îi sprijine în carieră.
  4. Fondurile europene sunt folosite de Guvernul Ponta pentru a întări dimensiunea socială a statului.
  În aceşti ani, Guvernul Ponta a demonstrat că poate promova politici care să îi ajute atât pe cei mai defavorizaţi (pensionarii, tinerii absolvenţi, locuitorii satelor, cei în vârstă, cei bolnavi) cât şi pe cei mai competitivi şi performanţi români.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img