În căutarea primului punct din deplasareoli

Olimpia e în căutarea primului punct din deplasare în acest sezon şi speră să-l obţină mâine pe terenul celor de la FC Olt Slatina.

Mai mult, conducerea clubului speră ca galben-albaştrii să reuşească să înscrie şi primele goluri în deplasare în acest campionat şi să rupă seria neagră de cinci înfrângeri consecutive pe teren străin în seria vest.

În etapa a zecea a turului Ligii a II-a la fotbal FC Olimpia va evolua în deplasare, la Slatina, în faţa echipei FC Olt, locul 7 în serie.

Oltenii par a-şi fi revenit şi chiar înaintea duelului cu Olimpia au reuşit două rezultate pozitive, 4-0 acasă cu Metalul Reşiţa ţi 0-0 la Oradea cu FC Bihor.

Sezonul trecut Olimpia a terminat la egalitate, 0-0 ,meciul de la Slatina dar apoi în retur a pierdut acasă , la Satu Mare cu 1-0.

Olimpia a pornit ieri spre Slatina iar azi jucătorii au programat şi un antrenament pe un teren din localitate.

Din delegaţia Olimpiei fac parte 19 jucători: Anca şi Şuta – portari, Munteanu, Burlacu, Ioniţă, Mureşan, Micaş, Heil, Iuhas, Laso, Gavrilescu, Rus, Faur, Bic, Swarckopf, Villand, Boştină, Feier, A. Rus. Ultimul este un junior promovat de la echipa a doua a Olimpiei.

Nu fac deplasarea Bălău, accidentat la spate, Bujor şi Apostu. Ultimii doi s-au pregătit până acum 3 zile la echipa a doua. De luni au participat la antrenamentele primei echipe, dar nu au fost reţinuţi în lotul care pleacă la Slatina.

Programul etapei a 10-a:
FC Olt Slatina – FC Olimpia Satu Mare
Unirea Tărlungeni – FC Bihor Oradea
FC Caransebeş – Metalul Reşiţa
Fortuna – CS Mioveni
Şoimii Pâncota – ACS Poli Timişoara

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts