Judoka la Naţionale, karateka la MondialeJudo

Vineri, echipa de judo a CSM Satu Mare se deplasează la Iași, acolo unde sâmbătă respectiv duminică se va desfășura finala Campionatului Național de seniori la proba de individual.

Vor face deplasarea la această competiție şi se vor lupta pentru medalii pe tatami, următorii sportivi: Cristian Sereș (60 kg, CS Unio-CSM), Remus Lazea (66 kg), Eduard Nicolaescu (73 kg), Marian Halas (81 kg), Cristian Bodârlău (90 kg), Lorand Samel (100 kg, CS Unio-CSM) și Ovidiu Pop (+100 kg). Sportivii sunt antrenați Vasile Fușle Vasile și Terely Mihaly.

De asemenea, 14 karateka de la CSM participă în în această perioadă la Campionatul Mondial de Karate WUKF pentru copii, cadeți și juniori. Competiția se desfășoară în orașul Szczecin (Polonia).

Sportivii de la CSM Satu Mare sunt pregătiți de Mihai Hanga, Florin Curileac, Robert Soos, Csatari Attila, Igor Bălăcescu și Florin Mihali.

Din lot fac parte echipa de cadeți băieți câștigătoare a patru medalii de aur la Europenele de la Verona (Italia) din anul acesta, cu Răzvan Ținca, Vlad Voica și Alin Rîșnoveanu, respectiv echipa de fete cadeți alcătuită din Daiana Vancsa, Kinga Torok și Aura Crăciun.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts