La Craidorolţ e periculos să arbitrezi!2

Şi la sfârşitul săptămânii trecute s-au întâmplat destule incidente în fotbalul judeţean. Cel mai grav a fost cel de la meciul de juniori dintre Recolta Sanislău şi Crasna Moftinu Mic, însă Comisia de Disciplină a amânat verdictul pentru săptămâna viitoare. Atunci, a avut loc o bătaie generală în care unii dintre cei implicaţi au ieşit destul de şifonaţi.

Nici la Craidorolţ lucrurile nu au stat mai bine. În minutul 92 al partidei dintre Crasna Craidorolţ şi Platanul Marna arbitrul a fluierat finalul jocului pentru că un spectator a aruncat cu o sticlă de bere spre arbitrul asistent. În drum spre vestiar, acelaşi asistent, Emanuel Filipan, a primit o lovitură din partea delegatului echipei gazdă, Mircea Socaci, dar şi din partea unui spectator, cu piciorul. La vestiar, delegatul echipei gazdă a vrut să lovească arbitrii dând cu pumnii și picioarele în ușa vestiarului. Drept urmare comisia a hotărât omologarea rezultatului 3-0 pentru echipa Platanul Marna şi suspendarea delegatului echipei Craidorolț, Socaci Mircea, pentru 6 etape și 300 lei amendă, respectiv suspendarea dreptului de organizare a jocurilor pe teren propriu pentru două etape.
Pentru cumul de cartonaşe galbene au fost eliminaţi şi vor sta o etapă Alexandru Botoş (Livada), Istvan Mihai (Andrid), Vasile Buciumar (Supur) şi Sebastian Istrate (Viitorul Vetiş).

Două etape a fost suspendat antrenorul-jucător de la Viitorul Vetiş, Dorin Ţuţuraş pentru comportare nesportivă faţă de arbitrul Ciprian Rebegea. În plus, are de achitat o amendă de 75 de lei.

După cum spuneam, după incidentele de la meciul de juniori dintre Recolta Sanislău şi Crasna Moftinu Mic cele două părţi au fost invitate pentru audieri, urmând ca săptămâna viitoare să se soluționeze această cauză. Până la soluționarea cauzei, următorii jucători sunt în stare de suspendare: Gergo Horvath, Mark Eszenyi, Rareş Tănase şi Richard Czier de la Sanislău, respectiv Antonio Caloian, Raul Vidrean, Sebastian Botoş şi Sebastian Vainachi de la Moftinu Mic.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts