Liga a 2-a: Olimpia- CSM Râmnicu Vâlcea, azi ora 11 Bodea: “Un meci de luptă care trebuie câştigat”oli

 

Olimpia joacă azi de la ora 11 al doilea meci pe teren propriu din acest sezon. Galben-albaştrii vor întâlni pe CSM Râmnicu Vâlcea într-un meci ce se anunţă extrem de dificil.

Prezent ieri la conferinţa de presă de la stadion, antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea consideră că după o săptămâna tumultoasă plină cu evenimente în sânul echipei, jucătorii trebuie să demonstreze în teren că pot şi vor să câştige şi să urce în prima parte a clasamentului.

“Ne aşteaptă un meci greu, de mare luptă. Nici vremea nu ne prea ajută căci după ploile din această săptămână cu siguranţă terenul va fi alunecos. Băieţii trebuie să dea totul în teren, morţi copţi acest meci trebuie câştigat” a spus Bodea care are serioase probleme de lot.

Burlacu e suspendat , Bălău e accidentat şi acuză dureri la spate în vreme ce Bujor şi Apostu au fost excluşi din lot. În aceste condiţii Olimpia a intrat de ieri în cantonament cu 18 jucători, singura veste bună venind de la fostul stelist Onicaş. Acesta pare într-o formă fizică bună şi a decis să-şi amâne operaţia la genunchi până la iarnă pentru a putea evolua la Satu Mare.

Bodea nu şi-a ascuns dezamăgirea trăită după înfrângerea din ultimul minut la Mioveni şi apoi faţă de atitudinea avută de unii jucători în această săptămână.

“ Cei care au avut acea escapadă la începutul săptămânii s-au ales cu o amendă de 3000 de lei. Sincer nu mă aşteptam la aşa ceva. Acum trebuie să –şi îndrepte greşeala şi să dea totul pe teren . Cu o victorie mâine (nr azi) putem urca pe cinci şi am lua o mare gură de oxigen” a mai spus Bodea . Întrebat dacă şi Apostu a fost printre “petrecăreţi”, Bodea a răspuns., “ Nu, el nu a fost. Dar a fost trimis la echipa secundă pentru nerespectarea programului de antrenament”.

Cosmin Bodea a recunoscut că după meciul cu CS Mioveni s-a gândit chiar la retragere .

“Cel mai simplu era să plec , dar nu cred că lucrurile s-ar fi rezolvat aşa. Sunt un luptător şi cred în continuare că putem face treabă bună aici. Până în iarnă mergem cu ce avem iar apoi împreună cu conducerea trebuie să facem o analiză serioasă” a completat antrenorul Olimpiei.

Partida Olimpia- CSM Râmnicu Vâlcea va începe la ora 11 iar preţul unui bilet e de 5 lei.

Olimpia ar putea începe în formula: Anca-Trip – Munteanu, Heil, Mureşan, Iuhas- Villand (Onicaş) – Gavrilescu, Laso, Bic, Faur-Boştină.

Programul etapei a şasea:

Unirea Tărlungeni – Şoimii Pâncota 2-1
FC Bihor Oradea – CS Metalul Reşiţa
FC Olimpia Satu Mare – CSM Râmnicu Vâlcea
FC Caransebeş – AFC Fortuna
FC Olt Slatina – CS Mioveni

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts