Liga a 4-a-elite: Oar-Decebal 1-1 / EchitabilDerby-ul Ligii a 4-a de elită s-a jucat ieri pe stadionul Someșul din Satu Mare. Campioana ligii a 4-a, Someșul Oar și Luceafărul Decebal au terminat la egalitate, 1-1 după o partidă frumoasă ce a avut ritm, ocazii și două goluri marcate cu… capul.

Oarul a deschis scorul în minutul 64 după o fază în trei la care au participat Cadar, Petcuț și Marinaș. Ultimul a înscris cu o lovitură de cap din 6m după centrarea șoimului Petcuț. Decebalul caută egalarea și lasă spații în defensivă. Marinaș poate face 2-0 în minutul 69 doar că lovitura lui de cap e scoasă de pe linia porții de Glodean. Iar la faza următoare avea să strălucească.. Luceafărul. Dănilă deviază excelent spre Ciocotișan care din 8m împinge mingea cu capul în plasa porții lui Dobrai. 1-1 în minutul 70. Dănilă putea duce toate punctele la decebal doar că în minutul 87 acesta nu l-a putut învinge pe Dobrai din 10m.

Un rezultat echitabil care menține totuși echipa din Oar principala favorită la titlu în vreme ce Luceafărul din Decebal e clar revelația sezonului din elite!
Urmează la sfârșitul săptămânii un nou derby, Orașu Nou-Oar!
Tot în etapa a 9-a, Olimpia II a învins la Orașu Nou cu 3-0, Doba-Ardud 5-3, Beltiug –Vetiș 2-1, Cămin-Micula 2-1, Dorolț-Tășnad 8-0.
Florin Mureșan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts