Liga a 4-a elite / Teren desfundat, derby amânat!Ploile căzute în judeţ în această săptămână dau peste cap programul etapei a 10-a a Ligii a 4-a de elită.

Derby-ul dintre primele două clasate, Talna Oraşu Nou- Someşul Oar programat iniţial pentru azi la ora 16 a fost amânat din cauza terenului devenit impracticabil.

“Noi ştim cât de greu ne-a fost să facem această bază sportivă şi cât de greu am făcut ca acest gazon să fie cel mai bun din judeţ, aşa că ar fi păcat să stricăm totul pentru acest meci. În plus pentru ambele echipe e mai bine dacă vor fi condiţii civilizate şi nu un teren acoperit de apă” spune preşedintele celor de la Talna Oraşu Nou, Bute Pal.

La rândul său antrenorul Dacian Nastai de la Talna a confirmat amânarea jocului. “De trei zile plouă torenţial în zonă. Nu merită să stricăm acum gazonul, s-ar reface foarte greu. Şi eu am meci şi cu juniorii republicani de la LPS şi mă gândesc că s-ar putea să nu se dispute tot din cauza terenului impracticabil. Vom vedea dimineaţă (n.r. azi).” ne-a declarat Dacian Nastai.

Tot din cauza terenului impracticabil a fost amânată şi partida restanţă de la Dorolţ dintre Recolta şi Olimpia II Satu Mare. Meciul ar fi trebuit să se dispute în prima etapă , a fost reprogramat pentru duminică dar acum iar nu se poate disputa!!!

Iată programul etapei:

Sâmbătă, 25 octombrie:

Unirea 2008 Tășnad – Ştiinţa Beltiug
Talna Orașu Nou – Someșul Oar amânat

Duminică, 26 octombrie:

Luceafărul Decebal – Sportul Botiz
Turul Micula – Voinţa Doba
Viitorul Vetiș – Schwaben Kalmandi Cămin
Recolta Dorolţ – FC Olimpia Satu Mare II (meci amânat)
AS Cetate 2010 Ardud – FC Olimpia Satu Mare II, amânat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts