Liga Europa / Steaua la Kiev, Astra cu Salzburgsteaua

Cele două echipe româneşti angrenate în fotbalul european îşi continuă parcursul în grupele Ligii Europa. Steaua joacă în deplasare cu Dinamo Kiev, iar Astra Giurgiu primeşte vizita celor de la Slazburg.

Dinamo Kiev – Steaua, 20.00, Digisport, Dolcesport
Steaua joacă din nou la Kiev cu Dinamo, în grupa J, în cadrul etapei a doua a fazei grupelor.

O reeditare a întâlnirii din 13 septembrie 2006, atunci când Steaua a învins cu 4-1 după golurile marcate de Ghionea, Badea şi o dublă senzaţională a lui Dică. Sigur, acum lucrurile stau altfel, însă steliştii pot produce un nou şoc la Kiev. Totuşi antrenorul Gâlcă nu îi va avea la dispoziţie pentru întâlnirea cu ucrainenii pe Bourceanu, Adi Popa şi Pârvulescu. Steaua vine după un 6-0 în faţa celor de la Aalborg, pe când Dinamo Kiev a învins cu 3-0 la Rio Ave.

Robert Schorgenhofer din Austria va împărţi dreptatea la acest meci care este în direct la Digisport şi Dolcesport. Celălalt meci al grupei le pune faţă în faţă pe Aalborg şi Rio Ave.

Astra Giurgiu – Salzburg, 22.05, Sport.ro, Digisport, Dolcesport
Astra are nevoie de puncte din întâlnirea cu austriecii de la Salzburg pentru a spăla ruşinea de la Zagreb, când elevii lui Isăilă au pierdut cu 5-1.

Vicecampioana României speră să-şi ia revanşa în faţa fanilor cu o victorie, pe teren propriu, cu Salzburg, azi, de la ora 22.00, în direct la Digi Sport 1, Sport.ro şi Dolcesport 1.

Austriecii au terminat la egalitate, 2-2, cu Celtic, în prima etapă din grupa D a Europa League. Libor Kovarik din Cehia este arbitrul desemnat de UEFA să conducă acest meci. Libor Kovarik va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Krystof Mencl şi Antonin Kordula. Asistenţi suplimentari vor fi Radek Príhoda şi Michal Patak.

Tot în grupa D, Celtic primeşte vizita celor de la Dinamo Zagreb.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts