Mani Gyenes, vedeta Autonet Mobility Show de la Bucureştigyenes-1

După succesele din Cluj Napoca și Budapesta, Autonet Mobility Show şi-a prelungit itinerariul și a ajuns în acest week end la Bucureşti.

Autonet Mobility Show Bucureşti este un eveniment cu totul special şi asta pentru că echipa Autonet a hotărât organizarea evenimentului împreună cu Premium Expo, organizatorul Salonului Auto Bucureşti şi Accesorii 2014 incheind un parteneriat ce se doreşte a fi de lungă durată.

Vedeta Autonet Mobility Show e Emanuel Gyenes , cel care va reprezenta România şi va concura pentru Autonet Motorcicling Team Satu Mare la Raliul Dakar 2015.

“ Sunt prezent aici cu ambele motoare. E clar că vedeta e motorul cu care voi concura la Dakar anul viitor. E foarte multă lume şi mă bucur că noi cei de la Satu Mare suntem chiar la intrare şi suntem printre cei mai vizitaţi” ne-a spus Mani Gyenes.

Autonet Mobility Show are loc în aceeaşi perioadă cu Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii, eveniment ce adună la rândul său, un număr important de atracții menite să îi atragă pe entuziaștii autoturismelor, dar și pe aceia care doresc să își petreacă un weekend plăcut, cu un meniu de activități foarte bogat.

Aflat la cea de a 12-a ediție, Salonul Auto Bucureşti & Accesorii le oferă celor care vor alege să îi treacă pragul, expoziții de autoturisme și autovehicule utilitare ușoare și grele, vehicule hibride și electrice, autoturisme clasice, piese şi accesorii auto, motociclete și multe altele.
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts