Opt etape de suspendare pentru bătăuşul de la Sanislăudisciplina

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Satu Mare a soluţionat cazurile de indisciplină înregistrate în week-end, dar şi incidentul de la meciul de juniori Sanislău-Moftinu Mic.

Pentru cumul de cartonaşe galbene au fost eliminaţi şi vor sta o etapă Otto Lupucz (Urziceni), Daniel Dancu (Tarna Mare), Sorin Ardelean (Babţa) şi Sergiu Matei (Căuaş). Pentru comportament nesportiv sau atac violent, au fost suspendaţi două etape Ioan Branicovici (Berveni), Ioan Nilvan (Andrid), Richard Puskas (Moftinu Mic) şi Gabriel Iakob (Marna).

Comisia de Disciplină a omologat rezultatul 3-0 în favoarea echipei Dari Lipău după meciul de la Agriş şi a amendat “vulturii“ cu 200 de lei, pentru că Matyas Kallos a fost contestat şi nu a dorit să fie fotografiat.

În ceea ce priveşte incidentul grav de la meciul de juniori dintre Recolta Sanislău şi Crasna Moftinu Mic, comisia a luat decizii drastice. Ridicarea dreptului de organizare a jocurilor oficiale o etapă și amendă 600 lei pentru lipsa de organizare (pătrunderea în teren și lovirea unui jucător de către o persoană străină), suspendarea jucătorului Richard Czier (Recolta Sanislău), eliminat pentru lovirea juniorului Vainachi Sebastian de la Crasna Moftinu Mic pentru 8 etape și amendă 100 lei, conform art. 63.2 RD.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts