Penelope Cruz – Cea Mai Sexy Femeie in Viata 20145

La asta sigur nu va asteptati, nu e asa? Dupa Scarlett Johansson, Charlize Theron, Mila Kunis, Halle Berry, Rihanna si alte femei absolut ravasitoare, este randul unei alte actrite din A List sa fie desemnata Sexiest Woman Alive de catre revista Esquire.

Penelope Cruz, frumoasa actrita in varsta de 40 de ani, este Sexiest Woman Alive 2014 – titlu atribuit de catre revista masculina Esquire si topul sau celebru. “Cand intra intr-o incapere, barbatii incep sa se loveasca de mobila.” asa a descris-o Esquire pe Penelope Cruz.

Actrita, mama a doi copii, casatorita cu celebrul actor Javier Bardem alaturi de care a jucat in “Vicky Cristina Barcelona”, apare pe coperta revistei Esquire intr-un body dintr-o bucata ce ne lasa o perspectiva adanca asupra decolteului ei. Nici imaginile din interiorul pictorialului nu se abat de la regula – decolteu, picioare lungi, privire blanda, un make-up & hair style absolut naturale, imagine ce face din Penelope Cruz o prezenta absolut ravisanta.

Cunoscuta pentru filmele dark si dramatice in care a avut roluri principale, ca muza a lui Pedro Almodovar, Cruz spune: “Nu as putea fi mai putin interesata de drama decat sunt acum. M-am inselat destul in trecut. Mi-am ingreunat singura viata, in special cand aveam 20 de ani. Aveam o atractie catre drama. Majoritatea dintre noi o au, mai ales daca esti artist – simti ca esti atras sa isi explorezi partea intunecata.”

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts