Perechea Oana Bumba-Ciprian Marița în finala Cupei Românieidans

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, Cupa României la Dans Sportiv, ediţia a XI-a organizată de Federaţia Română de Dans Sportiv împreună cu clubul Sportul Studenţesc-Universitatea Bucureşti.

În cadrul acestei reuniuni s-a disputat şi Cupa Universitas. Staff-ul tehnic şi organizatoric a fost reprezentat de 37 de membri FRDS între care au fost 31 de arbitri care au asigurat jurizarea concursurilor. Printre arbitrii s-a numărat și sătmăreanul Ovidiu Ignat.

Royal Dance Club Satu Mare a participat cu două perechi la Cupa României ambele obținând rezultate deosebite.

dans1

Perechea Oana Bumba-Ciprian Marița a intrat în finală la standard la categoria 12-13 ani și a încheiat concursul pe locul șase! De asemenea perechea Luiza Jurguț-Eduard Ignat a încheiat pe locul opt fiind la un pas de finală la latino cat.14-15 ani!

”Suntem extrem de mulțumiți. Oana și Ciprian au făcut un concurs foarte bun și ne mândrim cu faptul că am avut singura pereche dinafara Bucureștiului în finală. E mare lucru. De asemenea Edi și Luiza dansează împreună doar de o lună și jumătate iar locul obținut e o mare realizare” consideră antrenorul Ovidiu Ignat.

La sfârșitul acestei săptămâni perechile de la Royal Dance Club vor merge la un puternic concurs internațional, la Timișoara!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts