Pițurcă nu are o ofertă concretă și nu știe dacă va pleca de la naționala României2

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, a declarat, marți seara, la TVR 1, după meciul cu Finlanda (2-0), din preliminariile EURO 2016, că nu are o ofertă concretă și nu știe dacă va pleca de la reprezentativă.

”Nu știu să existe o ofertă. Dacă va apărea ceva care să fie de nerefuzat aș putea pleca. M-aș bucura să existe o ofertă, dar nu știu să fi apărut și sunt sincer când spun asta”, a afirmat Pițurcă.

”Dacă înaintea meciului cu Grecia știam că va veni cineva să discutăm o ofertă, acum nu știu să vină cineva. Sunt anumite discuții ale impresarului meu, dar nu e nimic concret. Nu pot să dau procente dacă voi fi sau nu pe bancă la meciul cu Irlanda de Nord”, a mai spus selecționerul.

”Dacă aș avea o ofertă, președintele Federației Române de Fotbal ar fi primul care ar afla”, a subliniat Pițurcă.

Naționala de fotbal a României a învins formația Finlandei cu scorul de 2-0 (0-0), marți seara, pe stadionul Olimpic din Helsinki, într-un meci din Grupa F a preliminariilor EURO 2016. România s-a impus prin ”dubla” lui Bogdan Stancu (54, 83), ambele goluri din pasele lui Lucian Sânmărtean.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts