“Plec cu un gust amar de la Satu Mare“bodea

După instalarea lui Tiberiu Csik din nou pe banca tehnică a Olimpiei, conducerea galben-albaştrilor a avut o nouă discuţie cu orădeanul Cosmin Bodea, cel care până zilele trecute a fost antrenorul grupării sătmărene.
“Am avut o discuţie cu membrii din conducerea Olimpiei pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. S-a creat o atmosferă ostilă la club, nu foarte plăcută, suporterii au scandat împotriva mea, iar în aceste condiţii am decis să plec. În plus am fost acuzat de toată lumea, nu s-a mai ţinut cont de nimic, în ceea ce priveşte lotul de jucători, programul de antrenamente“, a declarat Bodea.

Din câte se pare contractul dintre cele două părţi urmează să fie reziliat astăzi, Bodea aflându-se încă la Satu Mare. “Mâine sper să reuşim să desfacem contractul şi să îmi rezolv problemele de aici. Plec cu un gust amar de la Satu Mare, am avut o colaborare foarte bună cu Tiberiu Csik, însă au apărut unele răutăţi foarte mari, am crezut că pot să fac treabă. Nu am înţeles de ce unii suporteri mă blamau pe mine şi îl doreau pe Tibi Csik antrenor, când el se afla lângă mine pe bancă. Eu zic că ar trebui să căutăm şi în altă parte nu sunt singurul vinovat referitor la ce s-a întâmplat până acum la echipă. Îi urez multă baftă lui Tibi, cu care am avut o colaborare foarte bună“, a încheiat fostul antrenor al Olimpiei, Cosmin Bodea.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts