Poate la Slatina…sport

În penultimul meci din cadrul turului sezonului regulat, FC Olt Slatina primeşte vizita unei alte formaţii ce speră să prindă play-off-ul, Olimpia Satu Mare. În stagiunea trecută, gruparea pregătită de Dan Oprescu a obţinut patru din cele şase puncte puse în joc, în cele două meciuri cu echipa noastră antrenată atunci de cuplul Csik-Bolba..

Gazdele speră să- şi treacă în cont un nou rezultat pozitiv, în vreme ce oficialii echipei noastre sunt convinşi că a venit momentul ca Olimpia să obţină primele puncte din deplasare în acest sezon.

“Cu excepţia meciului de la Timişoara unde Poli a fost clar peste noi, în rest am făcut meciuri bune în deplasare. Din păcate am suferit la finalizare şi asta ne-a costat până acum. Să sperăm că la Slatina vom începe revirimentul”, spun oficialii Olimpiei.

Mijlocaşul celor de la FC Olt, Alin Ignea, este conştient că meciul nu va fi deloc uşor, cele două formaţii fiind despărţite de un punct în clasamentul seriei.

„Este un meci foarte greu, Olimpia Satu Mare are acelaşi nucleu de jucători, pe care în vară l-a îmbunătăţit. Tot timpul ne dorim victoria, indiferent de adversar, rămâne să şi putem, iar asta depinde de forma de moment, dar şi de alţi factori”, a declarat pentru gazetanouă.ro, mijlocaşul grupării slătinene, Alin Ignea, înaintea meciului de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare.

Untitled-1

Delegaţia celor de la Olimpia Satu Mare a ajuns joi după amiază la Slatina.

Meciul FC Olt Slatina – Olimpia Satu Mare se va disputa, azi, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Observatorul întâlnirii este Viorel Leşeanu (Giurgiu).

Lotul Olimpiei deplasat la Slatina: Anca, Şuta, Munteanu, Burlacu, Ioniţă, Mureşan, Micaş, Heil, Iuhas, Laso, Gavrilescu, Rus, Faur, Bic, Swarckopf, Villand, Boştină, Feier, A. Rus. Lipsesc Bălău accidentat, Apostu şi Bujor nereţinuţi în lot.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts