Primul masters de judo la Satu Marejudo

În această perioadă se fac ultimele pregătiri pentru prima ediţie a “Satu Mare International Masters Judo Championship“ care se va desfăşura sâmbătă la sala Ecaterina Both. Tocmai de aceea principalii organizatori, Vasile sr., Vasile jr. şi Florin Fuşle, respectiv Valeriu Neagu, preşedintele CSM-ului au susţinut ieri o conferinţă de presă.

Acolo s-a prezentat programul, s-a vorbit despre sportivii care vor lupta sâmbătă şi alte detalii. Competiţia rezervată veteranilor de la 30 de ani, fiind înscrişi şi judoka de peste 80 de ani, este programată să înceapă sâmbătă la ora 12.00, iar azi de la ora 19.00 şi în ziua concursului de la ora 9.00 va avea loc cântarul oficial, la aceeaşi sală.

Evenimentul este înscris în calendarul FR de Judo şi aduce la Satu Mare judoka din Austria, Ungaria, Serbia, Portugalia, Slovacia, Germania şi de la cele mai importante cluburi din România. Sportivii vor fi împărţiţi pe categorii de vârstă şi greutate, la feminin şi masculin, fiind programate şi întreceri pe echipe. Printre numele mari care vor evolua la Satu Mare se numără dubla campionă mondială Lena Stere şi vicecampionul mondial Csaba Sinca.

Printre sătmărenii care vor intra pe tatami îi amintim pe Attila Plecz (90 kg), Ciprian Baloga (100 kg), Ovidiu Pop (+100 kg), Adrian Vălean (73 kg), Attila Gergely (90 kg) şi Vasile Fuşle (81 kg). Festivitatea de premiere este programată undeva în jurul orei 17.00.

La final trebuie să menţionăm numele celor care s-au implicat pentru ca acest eveniment să iasă ca la carte: Vasile Fuşle sr., care este antrenorul coordonator al sătmărenilor, Valeriu Neagu, clujeanul Adrian Petre, dar şi Vasile jr., Florin Fuşle şi Marian Halas.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts