România – Ungaria / Sătmăreanul Gardoş, anunţat titularSătmăreanul Florin Gardoş ar putea să fie unul dintre titularii României, sâmbătă, contra Ungariei, chiar dacă iniţial se credea că Piţurcă va apela la un cuplu de fundaşi centrali alcătuit din Grigore şi Chiricheş.

Lipsa de soluţii din banda dreaptă l-ar putea determina pe selecţioner să îl folosească pe fotbalistul lui Tottenham în bandă, urmând ca în axul central să apară Gardoş, a cărui mobilizare este una exemplară. Cel puţin la nivel declarativ, fostul stelist pare unul dintre cei mai montaţi jucători înainte de dubla cu Ungaria şi Finlanda, care ne poate aduce în pole-position pentru câştigarea grupei de calificare la Euro 2016.

“Sunt două meciuri foarte importante. Dacă vom scoate 6 puncte din aceste meciuri, suntem favoriţi la primul loc. Eu zic că în Finlanda va fi mai greu, fiindcă e în deplasare, pentru că la Bucureşti, cu un stadion plin, cred că vom reuşi să învingem Ungaria. Îmi doresc foarte mult să joc cu maghiarii. Îmi e dor să evoluez, pentru că, fiind accidentat în vară, nu am prea jucat. Am început aşa, usor. Îmi e dor să joc, îmi e dor de Naţional Arena, îmi e dor să joc la naţională. N-am mai jucat de la meciul cu Argentina. Îmi doresc chiar foarte mult. N-am jucat cu Ungaria niciodată. Cred că sunt cele mai mari şanse de calificare din ultimii ani”, a declarat Florin Gardoş.

Cum ar putea arăta naţionala în partida contra Ungariei: Tătăruşanu – Chiricheş, Gardoş, Grigore, Raţ – Pintilii, Hoban – Torje, Maxim, Chipciu – Keşeru
România – Ungaria se joacă sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Naţională, de la ora 19:00. Finlanda – România va avea loc 3 zile mai târziu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts