More

    Să ne refacem moralul!

    nationala

    Tricolorii nu au avut timp să digere rezultatul de egalitate din meciul cu Ungaria, pentru că în această seară, România joacă din nou în cadrul campaniei de calificare la Euro 2016.

    Delegaţia României, condusă de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a ajuns în Finlanda, echipă care a remizat pe teren propriu cu Grecia. La Helsinki se dispută confruntarea dintre finlandezi şi români, în cadrul etapei a treia a grupei F, în această seară de la ora 21.45, în direct la TVR 1.

    Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Paolo Tagliavento. Tagliavento va fi ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, în timp ce rezervă va fi Giulio Dobosz. Asistenţi suplimentari la acest meci vor fi Marco Guida şi Gianpaolo Calvarese.

    Tricolorii au şansa de a-şi reface moralul în confruntarea de pe terenul Finlandei. Fără a avea nume sonore în echipă, viitoarea adversară din preliminarii îi dă emoţii selecţionerului Victor Piţurcă. Jocul cu Finlanda va fi cu totul special pentru căpitanul României, Răzvan Raţ, care va bifa la Helsinki meciul cu numărul 100 la naţională. „Avem nevoie să recuperăm ce am pierdut sâmbătă, dar să fim în același timp precauți, pentru că nu avem voie să pierdem în Finlanda”, a declarat Răzvan Raț.

    În ceea ce-l priveşte pe sătmăreanul Florin Gardoş, acesta a evoluat bine cu ungurii, însă strategia lui Piţurcă s-ar putea să nu-l includă pe acesta în primul 11.

    România a jucat împotriva Finlandei şi în preliminariile Mondialului din 2006. Tricolorii au câştigat atunci ambele partide.

    În această grupă se mai joacă Grecia – Irlanda de Nord şi Insulele Feroe – Ungaria.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE