Sătmăreanul Andrei Barbul, campion naţional la Târgoviştelupte

Din nou luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud au demonstrat că au valoare, la Campionatul Naţional U 14, care s-a desfăşurat în week-end la Târgovişte. Delegaţia sătmăreană s-a întors acasă cu cinci medalii, dintre care una de aur.

La categoria 59 de kg, Andrei Barbul (foto locul 1) a fost de neoprit, reuşind să devină campion naţional la U 14. De asemenea, trei dintre colegii săi de club au cucerit medalii de bronz. Este vorba despre Pavel Paul (29 kg), Paul Orosz (32 kg) şi Adrian Pop (73 kg). De asemenea, Felician Chiş s-a clasat între locurile 5-8.

În clasamentul pe echipe, clubul sătmărean a urcat pe ultima treaptă a podiumului, fiind cea de-a patra medalie de bronz obţinută la acest campionat. Un bilanţ de cinci medalii, una de aur şi patru de bronz pentru antrenorul Tudor Barbul & Co, care ne dă speranţe că acest sport nu va dispărea de pe hartă.

De asemenea, sportivii şi antrenorii doresc să aducă mulţumiri tuturor celor care au fost, sunt şi vor fi alături de acest sport care face cinste judeţului nostru.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts