Se vrea stoparea violenţei din sportee

Comisia Judeţeană de Antiviolenţă în Sport s-a întâlnit din nou într-o şedinţă de lucru, având ca principal obiect, stoparea violenţei din sportul sătmărean.

Şedinţa a fost condusă de subprefectul Tamas Altfater, iar printre cei prezenţi s-au numărat Aniko Gunter – instituţia Prefectului, Gheorghe Dan – şef ISU, Sergiu Blaga – Poliţia Locală, Virgil Dragoş – DJST, Doina Dragoş Guran – DSP, Claudiu Ştefănescu – CSM, Dumitru Petre – ISJ, Ştefan Szilagyi – AJF, Gheorghe Istrăuan – CS Unio, Marcel Tarţa – CS şi Daniel Chiorean – A.J. de Lupte.

Pentru început au fost prezentate de către preşedintele AJF-ului, Ştefan Szilagyi actele de indisciplină din fotbalul judeţean. Şi aici au fost menţionate incidentele de la meciurile Pişcolt – Domăneşti, Oar-Cămin, Păuleşti – Negreşti, Lucăceni – Foieni şi Dorolţ – Micula şi măsurile care au fost luate, pe care vi le-am prezentat în cotidianul nostru.

S-a vorbit apoi de o modalitate de a stopa aceste acte de violenţă în fotbalul judeţean. Membrii comisiei au propus împărţirea de flyere şi mesaje antiviolenţă şi chiar realizarea unui program prin care aceştia să participe şi să supravegheze la partidele de fotbal cu un grad de risc mai ridicat.

De asemenea s-a vorbit de prezenţa unui reprezentant la Poliţiei din fiecare comună la meciuri, pentru a diminua din elanul celor care în loc să vizioneze partidele de fotbal se ocupă cu instigarea sau cu actele de indisciplină care nu fac bine fotbalului judeţean.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts