Simona Halep – Sunt bucuroasă că mi-am regăsit jocul2

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a declarat mulțumită de jocul “foarte bun” pe care l-a reușit în fața canadiencei Eugenie Bouchard, în meciul său de debut la Turneul Campioanelor de la Singapore, pe care l-a câștigat în două seturi, 6-2, 6-3, după numai 68 minute de joc.

“Am jucat cu adevărat bine și sunt foarte fericită că am reușit să-mi regăsesc jocul. Am jucat agresiv atunci când trebuia și am reușit câteva lovituri câștigătoare”, a declarat Halep după victoria care i-a asigurat un cec de 243.000 dolari și 230 de puncte WTA. Referindu-se la adversara sa, reprezentanta țării noastre a declarat: “Eugenie este foarte tânără și are un mare viitor în față”.

Simona Halep (23 ani), care a coborât săptămâna aceasta pe locul 4 WTA, și Eugenie Bouchard (20 ani, 5 WTA) s-au mai întâlnit de două ori până acum, împărțindu-și victoriile în circuit: românca a învins anul acesta la Indian Wells, în optimi, cu 6-2, 1-6, 6-4, iar jucătoarea canadiană s-a impus în semifinale la Wimbledon, cu 7-6 (5), 6-2.

Miercuri, Simona Halep o va întâlni pe cea mai bună jucătoare a lumii, americanca Serena Williams, care a învins-o luni, cu 6-4, 6-4, pe Ana Ivanovic (Serbia).

Turneul Campioanelor de la Singapore, ajuns la cea de-a 44-a ediție, la care participă cele mai bune opt jucătoare de simplu ale momentului, beneficiază de premii totale în valoare de 6,5 milioane dolari.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts