Someșul Oar defilează în elităjudet

Campioana Someșul Oar a mai făcut o victimă în Liga a 4-a de elită. Trupa lui Maiorciac a învins clar la Botiz, 6-0 formația locală și a rămas pe prima poziție a clasamentului.

Tot cu un set, dar la doi s-a impus și Talna Orașu Nou. Formația pregătită de Dacian Nastai e la egalitate de puncte cu liderul dar are un meci în plus .Talna a bătut Doba și așteaptă acum derby-ul din week-end cu Olimpia II Satu Mare.

De altfel etapa următoare, a 9-a, aduce și duelul dintre Oar și Decebal, două dintre cele mai în formă echipe din fotbalul județean. Decebalul a învins joi Olimpia II Satu Mare cu 1-0 și a produs surpriza campionatului. Pentru satelitul Olimpiei a fost a doua lovitură primită săptămâna trecută după ce formația pregătită de Mircea Bolba și Cristi Popa a pierdut la masa verde partida cu Doba, pe teren 6-0 pentru galben-albaștri. Sătmărenii au folosit atunci un jucător aflat în stare de suspendare!!!

Știința Beltiug obține o victorie importantă, la Micula, în vreme ce şvabii din Cămin s-au impus la limită sub Cetatea din Ardud!

Rezultatele etapei a 8-a
Sportul Botiz- Someşul Oar 0-6
Luceafărul Decebal – FC Olimpia II 1-0
Talna Oraşu Nou – Voinţa Doba 6-2
AS CS Cetate 2010 Ardud – Schwaben Cămin 1-2
Turul Micula – Ştiinţa Beltiug 0-1
Viitorul Vetiş – Recolta Dorolţ 3-0

Untitled-1

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts