Spectacol la Şcoala Bălcescu-Petofibaschet

Proiectul CSM-ului de promovare a sportului în şcoli a continuat ieri cu echipa de baschet. După modelul voleiului, antrenoarea Adriana Pricop, alături de cele 13 sportive au oferit un spectacol demonstrativ în sala Şcolii Bălcescu-Petofi din Satu Mare. Sute de copii au ţinut să fie prezenţi în sală pentru a vedea pe viu echipa de Ligă Naţională.

Adriana Pricop a vorbit despre beneficiile sportului şi despre faptul că orice copil trebuie să practice orice sport pentru a creşte armonios. “Continuăm programul de promovare a sportului în şcoli. Sperăm ca aceşti copii să îndrăgească baschetul şi să înceapă să îl practice, iar pe viitor, să ajungă la CSM“, a declarat Pricop.
În sală au fost prezenţi şi profesorii de sport Liviu Deac, Cristian Cosma, Ferencz Szauftman în frunte cu directorul Ionel Iluţ, care se pot lăuda cu o activitate sportivă deosebită, sala de sport a fost renovată, iar terenul sintetic din curte oferă condiţii optime pentru elevi. Nu a lipsit nici preşedintele CSM-ului, Valeriu Neagu.

A urmat un meci demonstrativ al fetelor, la care publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat reprezentaţia baschetbalistelor. Astfel au spus “Da“ acestei convocări Andreea Orosz, Renata Szmutku, Toccara Ross, Ashley Adams, Marija Radovic, Teodora Vasile, Eniko Laza, Luminiţa Manta, Bianca Voica, Valentina Bolba, Binca Kiss şi Diana Moldoveanu.

Acest eveniment a avut loc imediat după anunţul conducerii Olimpiei că Tiberiu Csik revine pe bancă. Cum şi la Olimpia şi la echipa de baschet, în vară au fost făcute schimbări majore la nivelul băncii tehnice, care s-au dovedit a fi în cele din urmă neinspirate, întrebarea firească vine dacă cei care l-au înlăturat pe Petru Eleş şi l-au adus pe Iulian Sin ca director tehnic îşi vor asuma, măcar după această serie de eşecuri, greşeala. Pentru că până la urmă cei de la Oli şi-au asumat eroarea, fiind conştienţi că doar rezultatele ţin în funcţie antrenorul şi nu alte înţelegeri. Asta pentru a nu compromite definitiv şansele echipei de a mai prinde play-off-ul.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts