Sperăm la o surprizăvolei

Voleibalistele de la CSM Satu Mare vor întâlni în această seară de la ora 18 pe Medicina Târgu Mureş în cadrul etapei a 3-a a Diviziei A1. Partida se anunţă a fi una extrem de dificilă dacă ţinem cont că mureşencele au încheiat pe locul patru ediţia trecută de campionat şi în acest an au din nou ca obiectiv o calificare în cupele europene.

“Ne aşteaptă un meci foarte greu în compania uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. S-au mai întărit cu o jucătoare din Brazilia, au un lot valoros dar asta nu ne împiedică să sperăm şi noi la o surpriză” ne-a spus antrenorul sătmărencelor, Adrian Pricop.

CSM Satu Mare a câştigat cu 3-1 în prima etapă cu Unic Piatra Neamţ şi a pierdut în runda a doua la CSM Târgovişte cu 1-3.

Din păcate va lipsi şi la acest meci americanca Alexis Matews, nerefăcută după accidentarea la umăr.

Lotul sătmărencelor: Beata Vajda, Adrian Matei, Allison McCardy, Ivana Zburova, Viktoria Dedkova, Angelica Podină, Alexandra Mişca, Natalia Preda, Denis Mocar, Alexandra Molnar, Diana Adamcsik.

Partida va începe la ora 18.00 şi va fi arbitrată de Hadade Dan si Lazar Mihai din ZalăuObservator: Călimac Nicolae( Cluj Napoca)
Programul etapei a 3-a
Penicilina Iasi – Volei Alba-Blaj
Dinamo R. Buc. – Ştiinta Bacau
CSM Lugoj – SCM “U” Craiova
CSM Bucureşti – CS “U” Cluj
CSM Satu Mare – CS “U” Medicina Târgu Mureş
VC Unic LPS Piatra Neamţ- CSM Târgovişte

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts