Tibi Csik se întoarce!csik

Înfrângerea de la Slatina, 1-2 cu FC Olt i-a fost fatală antrenorului Cosmin Bodea. Acesta şi-a dat demisia ieri (n.r. miercuri) iar conducerea a decis să-l reinstaleze în funcţia de antrenor principal pe Tibi Csik.

Csik revine practic la cârma echipei după ce în vară acesta a fost numit director tehnic iar principal a venit Cosmin Bodea. Csik îi va avea în staff ca secunzi pe Mircea Bolba şi Lulu Dragomir.

Preşedintele AGA, Ionică Cîmpean a amintit că îşi asumă schimbarea din vară a lui Csik cu Bodea şi a ţinut să-şi ceară scuze pentru neînţelegerile avute în vară.

“Tibi Csik reprezintă Olimpia, nu eu. Îmi cer scuze pentru neînţelegerile avute în vară şi sper să punem umărul cu toţii la revenirea Olimpiei. Mai spun încă odată, dacă nu terminăm sezonul pe un loc de play off eu îmi dau demisia” a punctat Ionică Cîmpan . Acesta a mai declarat la conferinţa de presă de prezentare a lui Csik că era de preferat poate „ să tragem linie abia în iarnă.Îi mulţumim lui Cosmin Bodea , dar din păcate nu l-au ajutat rezultatele. Era nevoie de un şoc „ a mai adăugat preşedintele AGA.

Legat de despărţirea de Cosmin Bodea , preşedintele executiv Dan Băbuţ a explicat că aceasta s-a făcut pe cale amiabilă.

„ Am discutat încă de luni cu domnul Bodea şi acesta şi a prezentat demisia de onoare. Bodea e un antrenor bun, un profesionist şi spun că e o pierdere pentru club. Dar din păcate nu l-au ajutat rezultatele. Nici programul n-a fost unul uşor, poate dacă aveam mai multe meciuri acasă alta era situaţia”, a declarat Dan Băbuţ care a explicat şi cum va funcţiona colaborarea Csik-Dragomir-Bolba.

„Csik a fost lângă echipă ca director tehic şi ştie tot ce mişcă în club, Dragomir e lider în serie la juniorii A iar Bolba are rezultate bune la echipa a doua şi de acolo în iarnă vom putea promova câţiva juniori talentaţi. Cred că cei trei vor colabora foarte bine , sunt olimpişti adevăraţi!” a punctat Băbuţ.

Tibi Csik e conştient că momentul în care a revenit pe bancă e unul greu şi a cerut în primul rând suporterilor să revină alături de echipă.

„ Mi-era şi mie jenă când suporterii îmi strigau mie numele şi lui Cosmin Bodea demisia. Situaţia e dificilă dar nu disperată. Cred în băieţi şi sâmbătă sunt convins că vor avea altă atitudine şi vom învinge. Ne aşteaptă o serie de meciuri acasă iar dacă vom ştii să gestionăm situaţia şi să câştigăm toate partidele din acest an putem urca pe patru.” a calculat Tibi Csik.

“Am colaborat bine cu Cosmin Bodea, cred că am avut de învăţat multe unul de la altul şi sunt convins că şi eu dacă nu voi avea rezultate nu voi rămâne veşnic pe banca tehnică a Olimpiei“, a mai punctat Csik care în încheiere a recunoscut că “ajut Olimpia toată viaţa şi voi fi mereu alături de club. Dacă vin propuneri de la Real Madrid sau Steaua plec“, a avut puterea să glumească la final fostul director tehnic şi acum actualul antrenor principal al Olimpiei.

Olimpia va întâlni sâmbătă acasă în etapa a 11-a a ligii a 2-a seria vest pe Unirea Tărlungeni.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts