Tricolorii au scăpat victoria printre degeteReprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul de sâmbătă seara de pe Arena Naţională, în compania Ungariei, în etapa a doua a grupei F din preliminariile Euro-2016. Golurile partidei au fost marcate de Rusescu ’44, respectiv Dzsudzsak ’82. În minutul cinci sătmăreanul Florin Gardoş a fost introdus în teren după ce Goian s-a accidentat şi nu a mai putut continua. Fundaşul nostru a avut o evoluţie foarte bună, fiind apreciată de selecţionerul Piţurcă.
1-0: Sânmărtean a trimis o pasă de 25 de metri spre Raţ peste fundaşul József Varga, fundaşul român a preluat, după care a centrat pe jos, Chipciu aflat la prima bară a lăsat mingea să treacă, iar Rusescu, venit din linia a doua, a reluat din direct de la zece metri în poarta lui Gabor Kiraly. Aceasta a fost prima reuşită pentru Raul Rusescu în tricoul echipei naţionale, el aflându-se la cea de-a şasea prezenţă pentru prima reprezentativă.

1-1: Dzsudzsak a transformat o lovitură liberă dintr-un fault inexistent, de la 24 de metri în stânga lui Tătăruşanu.
România: Tătăruşanu – Chiricheş, Goian (Gardoş ‘5), D. Grigore, Raţ – Hoban, Pintilii – Maxim (Stancu ’84), Chipciu, Sânmărtean (Tănase ’66) – Rusescu.
Ungaria: Kiraly – J. Varga, Juhasz, Korcsmar, Kadar – A. Elek, Stieber – Lovrencsics (Simon ’63), Gera (Tozser ’77), Dzsudzsak – Szalai.
La meci au asistat aproximativ 48.000 de spectatori, între care şi circa 2.000 de suporteri unguri. Reprezentativa României ocupă locul trei în grupa F, cu patru puncte, cu o victorie şi o remiză. Liderul grupei F este Irlanda de Nord, cu şase puncte din două meciuri. Locul doi este ocupat de Finlanda, cu patru puncte, iar pe patru se află Grecia, cu un punct. Ungaria a acumulat tot un punct şi este pe cinci, iar Insulele Feroe este ultima în grupă, fără niciun punct.
Etapa a treia programează, la 14 octombrie, meciurile: Finlanda – România, Grecia – Irlanda de Nord şi Insulele Feroe – Ungaria.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts