Ultima şansă pentru play-off?Baschet1

Etapa a opta a Ligii Naţionale de baschet feminin programează azi partida dintre CSM Satu Mare şi CSBT Alexandria. Un meci pe care echipa noastră trebuie să îl câştige, însă, din păcate, porneşte cu şansa a doua.

Un duel între locul 11 în clasament şi locul 5, oaspetele de astăzi furnizând deja o surpriză în acest sezon, reuşind să învingă vicecampioana ICIM Arad sau puternica formaţie din Alba Iulia. Iar dacă va învinge azi la Satu Mare, în condiţiile date, spunem noi, nu ar fi nici un fel de surpriză. În ceea ce priveşte formaţia sătmăreană pregătită de Adriana Pricop, Iulian Sin şi Lavinia Năstruţ, a strând doar două victorii în aceste opt etape, iar îndeplinirea obiectivului, loc de play-off, pare din ce în ce mai departe. Cu toate acestea, Adriana Pricop pare încrezătoare şi spune că o clasare în primele opt nu este un obiectiv compromis, din ceea ce a declarat zilele trecute la Şcoala Bălcescu-Petofi, unde echipa de baschet a făcut un meci demonstrativ pentru a promova sportul în rândul elevilor.

Singura veste bună din tabăra CSM-ului o reprezintă faptul că Andreea Orosz, căpitanul echipei, a primit convocarea la echipa naţională. Jucătoarea emblematică a grupării sătmărene se va prezenta pe 13 decembrie la lot, pentru un cantonament, în vederea pregătirii meciurilor de la Europeanul de anul viitor. În plus, o altă sătmăreancă va fi cu siguranţă convocată. Este vorba despre Claudia Pop care face senzaţie în campionatul Spaniei la Bizkaia.

Partida de astăzi dintre CSM şi Alexandria, de la ora 16.30, de la sala Ecaterina Both, va fi arbitrată de o brigadă formată din Ciprian Stoica (Sibiu) şi Andrada Csender (Mediaş), comisar FRB – Marius Hurgoi (Cluj Napoca).
Programul etapei a opta din LNBF:

Olimpia Braşov – Sepsi Sf. Gheorghe
Danzio Timişoara – Nova Vita Tg. Mureş
CSM Satu Mare – CSBT Alexandria
CSU Alba Iulia – CSM Oradea
CSM Târgovişte – SCM Craiova
U Cluj – Phoenix Galaţi

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts