Un prim test pentru play-offBaschet1

Deplasare extrem de dificilă pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare în etapa a 2-a a Ligii Naţionale. Fetele noastre vor juca azi de la ora 19.30 la Galaţi în compania formaţiei locale Phoenix iar duelul se anunţă interesant ambele formaţii având ca obiectiv calificarea în play-off.

După ce şi-au făcut încălzirea în duelurile cu modestele Rapid (în Cupă) şi Craiova în runda inaugurală. Orosz &co speră să obţină un rezultat bun în faţa unei echipe ce s-a întărit considerabil în această vară şi care-l are în conducere pe actualul tehnician al naţionalei feminine, Florin Nini.

Din fericire s-a rezolvat problema cărţii verzi a americancei Toccara Ross şi a sârboaicei Marija Radovic , cele două urmând să debuteze în tricoul CSM-ului în meciul de azi.

Va lipsi de la acest meci antrenoarea Adriana Pricop, aceasta fiind plecată în acest week-end la un curs internaţional în Turcia. În aceste condiţii echipa va fi condusă de pe margine doar de prof. Iulian Sin, în calitate de director tehnic.

Au făcut deplasarea la Galaţi, Andreea Orosz, Eniko Laza, Bianca Voica, Flavia Ferenczi, Renata Szmutku, Andrea Pop, Luminiţa Manta, AshleY Adams, Toccara Ross şi Marija Radovic.

„Avem un lot echilibrat iar echipa pare mai bună decât cea din sezonul trecut aşa că tragem speranţa că vom reuşi o nouă clasare în play-off. Meciul de la Galaţi e important dar nu decisiv, campionatul e abia la început. Sperăm ca fetele să se mobilizeze şi să facă un meci foarte bun. Orice mic detaliu poate face diferenţa în duelul de la Galaţi” spun oficialii echipei.

După partida de la Galaţi, echipa se va deplasa la Braşov pentru partida din etapa a 3-a de marţi, ora 16,30 cu Olimpia. Un alt duel cu o formaţie ce-şi propune clasare între primele opt din Liga Naţională.

Partida va fi arbitrată de Bogdănescu Costin şi Alexandra Dincă, comisar: Luca Badea.

Programul etapei:
CS Nova Vita Târgu Mureş – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
Univ. Goldis ICIM Arad – BCM Tymes Timișoara
SCM U Craiova – Rapid BucureștiCST BC Alexandria – CSM Târgoviște 51-70
Phoenix Galaţi – CSM Satu Mare
CSU Oradea – U Cluj-Napoca
CSU Alba Iulia – Olimpia CSU Braşov
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts