More

    Vestea bună: am dat gol, vestea proastă: am pierdut

    olimpia-cs-mioveni

    Meciul de la Slatina a adus , din păcate, o nouă înfrângere pentru Olimpia. Galben-albaștrii au pierdut cu 2-1 și au rămas pe locul nouă în clasament cu o etapă înaintea finalului de tur.

    Vestea bună de la Slatina e că Oli a reușit să înscrie primul gol în deplasare în acest sezon, vestea proastă e că echipa a pierdut și că golul, de fapt, a fost tot opera adversarilor care au marcat în proprie poartă prin Morariu.
    Slatina a obţinut cea de-a doua victorie din acest sezon, 2-1 cu Olimpia Satu Mare şi trupa lui Dan Oprescu este pe locul 7, la un singur punct de play-off.

    Oltenii au deschis scorul în minutul 50, când centrarea lui Covalschi a fost fructificată de Leucuţa. Satu Mare a egalat însă imediat, când Morariu a deviat în proprie poartă centrarea în faţa porţii a lui Gavrilescu.

    În minutul 74, reluarea lui Leucuţa loveşte bara laterală a porţii oaspeţilor. Golul victoriei avea să vină în minutul 76, când V. Gheorghe înscrie cu o execuţie de fineţe, la vinclu. Astfel, Slatina obţine al patrulea rezultat consecutiv pozitiv şi se înscrie în lupta pentru play-off, un rezultat normal pentru lotul bun pe care Dan Oprescu îl are la dispoziţie.

    În schimb, Olimpia dezamăgește din nou și în ciuda unei evoluții curajoase până în minutul 60 rămâne totuși greu de explicat de ce la 1-1 ai noștri au făcut atât de rapid pasul în spate și s-au lăsat dominați de olteni…

    Pentru Olimpia urmează sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 11 meciul de acasă cu Unirea Tărlungeni.

    Primele două clasate, Metalul Reşiţa şi Poli Timişoara au câştigat în deplasare şi anunţă o luptă în doi pentru promovare.

    FC Olt-Olimpia Satu Mare 2-1(0-0)
    Stadion 1 mai, spectatori 300
    Au marcat: Leucuţa 50, V.Gheorghe 76 / Morariu-autogol 52

    FC Olt Slatina: Nuno Claro – Radovic, Morariu, Gligor(cpt.), Covalschi – Mihăescu, Ignea (Verdeş 65), Leucuţa, V.Gheorghe (Dobricean 92) – Căpăţînă, Blănaru (Fâşie 91). Antrenor: Dan Oprescu
    Olimpia Satu Mare: Anca Trip – Burlacu, Heil, Ioniţă, Iuhas(cpt.)- Gavrilescu, Schvarczkopf, Bic, Muntean (Laso 87) – Feier, Rus (Boştină 80). Antrenor: Cosmin Bodea
    Arbitri: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) – Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) şi Călin Cimponeriu (Lugoj).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE