More


  Victor Ponta în Transilvania – susţine dezvoltarea infrastructurii de transport şi independenţa energetică a ţării

  - Advertisement -

  ponta

  Victor Ponta s-a aflat ieri la Mediaş la un eveniment important pentru Transgaz şi pentru toată România – un secol de existenţă al Transgaz şi al transportului de gaze. Activitatea de distribuţie de gaze se confundă cu istoria României moderne.

  “Am avut primul oraş din Europa iluminat cu gaze naturale, am avut prima staţie de comprimare a gazelor, am fost prima ţară exportatoare de gaz din Europa. Avem deci motive de mândrie!” a subliniat premierul. România are toate premisele de a redeveni un lider în Europa în ceea ce priveşte producţia şi distribuţia de gaze, inclusiv la export – acesta este obiectivul premierului Ponta şi al viitorului preşedinte al României.

  Victor Ponta este singurul politician şi singurul candidat la Preşedinţie care susţine şi care se zbate pentru a obţine independenţa energetică a ţării. România poate fi lider regional în energie (în 5 ani atingem independenţa energetică) – acesta este unul dintre pilonii programului de ţară propus de Victor Ponta.

  Independenţa energetică este strâns legată de prosperitatea românilor şi de întărirea economiei. Guvernul a reuşit săptămânile trecute să amâne creşterea preţurilor la gaze pentru populaţie. O Românie Puternică, o ţară care să nu fie dependentă de gazul rusesc, poate oferi un mai mare confort populaţiei şi facturi mai mici la gaze.

  Tot ieri, Victor Ponta a fost prezent la Târgu Mureş pentru inaugurarea lucrărilor la centura oraşului – în regim de autostradă. “Modernizarea infrastructurii de transport este un obiectiv important, susţinut de Guvern. Am reuşit să inaugurăm peste 200 de kilometri de autostradă, să modernizăm drumuri judeţene. România are nevoie de drumuri moderne, pentru a se racorda la căile de transport către Vest, dar şi către Est. Suntem poarta de intrare şi ieşire în şi dinspre UE. Nu vom putea profita de acest lucru fără infrastructura dezvoltată”, a declarat Ponta.

  Guvernul Ponta susţine dezvoltarea infrastructurii din Transilvania. În perioada 2012-2014, Transilvania şi Banatul au primit peste 1 miliard de euro pentru construcţia de autostrăzi şi reabilitarea de drumuri naţionale. Guvernul Ponta a făcut cel mai mult pentru Transilvania din această perspectivă a finanţării şi dezvoltării infrastructurii de transport.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img