More


  Victor Ponta, singurul politician de prim-rang din România cu un rol central în Summitul UE-Europa de Sud-Est

  =

  ponta

  Premierul Victor Ponta a participat ieri la deschiderea Summitului UE-Europa de Sud-Est, „Pe drumul spre stabilitate şi creştere”, organizat de către The Economist – unul din cele mai mari evenimente organizate în România, cu personalităţi marcante ale politicii internaţionale.

  Victor Ponta este singurul politician de prim-rang din România care este personaj central al unui astfel de eveniment. Prim-ministrul a explicat, şi de această dată, că este nevoie de o viziune strategică integrată pentru UE şi pentru Europa de Sud-Est. Evenimentele care se petrec aproape de noi, în Ucraina, arată care sunt paşii următori. Premierul a arătat şi susţine în continuare că obiectivele României trebuie să fie obţinerea independenţei energetice, întărirea securităţii în zona Mării Negre şi sprijinirea parcursului către integrare europeană al Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei, Serbiei şi ţărilor din Balcani. De asemenea, Victor Ponta a subliniat paşii pe care România i-a făcut ca ţară către investiţii în proiecte majore centrate pe inovaţie, către stabilitatea politică în regiune, către stabilitatea energetică şi către întărirea parteneriatului cu SUA, NATO şi UE.

  Prezenţa lui Victor Ponta la acest eveniment major confirmă încă o dată că Victor Ponta este recunoscut drept un lider regional puternic, un lider tânăr, care a reuşit repararea nedreptăţilor sociale, reducerea inegalităţilor şi creşterea nivelului de trai prin redirecţionarea creşterii economice în buzunarele românilor, în acelaşi timp cu relansarea economică a României prin stimularea investiţiilor, prin măsuri pentru mediul de afaceri, prin relansarea industriilor şi afirmare pe domenii strategice: energie, agricultură, IT etc.

  Victor Ponta este cel care a reuşit asigurarea unei stabilităţi importante zonei, prin consolidarea poziţiei României şi prin paşii înainte pe care aceasta i-a făcut ca ţară, din punct de vedere politic şi economic.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img