More


  Victor Ponta, susţinut de academicieni, medici şi oameni de cultură

  =

  ponta

  Candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, este susţinut de oameni din toate mediile sociale pentru că este candidatul care le dă tuturor o speranţă că vom depăşi dezbinarea din ultimii 10 ani şi că fiecare român va fi tratat cu respect de către viitorul lor preşedinte.

  Voci importante din spaţiul cultural, din spaţiul academic, din medicină sau din spaţiul sportiv şi-au anunţat susţinerea pentru Victor Ponta. Vorbim despre oameni care reprezintă valori pentru România, valori care au fost batjocorite direct şi indirect în ultimii 10 ani de regimul Băsescu. Unor oameni precum Florina Cercel sau Irinel Popescu nimeni nu le poate contesta valoarea şi nici dreptul de a fi alături de Victor Ponta. La fel, nimeni nu are căderea morală să îi reproşeze maestrului Radu Beligan sprijinul anunţat pentru candidatura lui Victor Ponta. Să nu uităm la ce umilinţe au fost supuşi toţi artiştii, medicii, profesorii din ţara noastră. Victor Ponta a fost cel care a reparat mare parte din aceste nedreptăţi.

  Remarcăm că şi astăzi se aruncă un val de ură împotriva acestor oameni care vor o schimbare în România. Românii trebuie să decidă: vor un preşedinte care să îi unească, care să nu mai promoveze ura în discursul public, sau vor un preşedinte care promite să perpetueze atmosfera conflictuală şi regimul Băsescu şi după 2014.

  Vom indexa pensiile în 2015 şi 2016 şi nu renunţăm la cota unică
  Premierul Victor Ponta a declarat recent că nu se va renunta la cota unică în 2015 dintr-un motiv foarte simplu: nu este nevoie, în condiţiile în care pe primele nouă luni ale acestui an România are excedent bugetar. “Dacă rămâne guvernul actual – PSD, UNPR, PC şi liberalii dl. Tăriceanu – vă garantez că în 2015 şi în 2016 avem banii necesari şi pentru indexarea pensiilor şi pentru toate celelalte măsuri sociale”, a afirmat Victor Ponta, care a precizat însă că “dacă vine premierul Iohannis, nu garantez nimic, dimpotrivă”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img