Victorie în ploaie!oli

Olimpia a câştigat derby-ul suferinţei cu FC Bihor şi şi-a trecut în cont al doilea succes în acest sezon. Elevii lui Bodea s-au impus cu 2-1 după un meci în care orădenii au pus ceva probleme abia în ultimele zece minute.

Partida disputată pe o ploaie torenţială a adunat în tribune doar vreo 200 de spectatori. Prima repriză a aparţinut Olimpiei care a avut o posesie superioară şi a reuşit să puncteze prin fundaşul Florin Mureşan în minutul 35. Acesta a reluat cu capul din 6m centrarea din corner venită de la Bic. Tot în prima parte Laso a trimis pe lângă poartă de la marginea careului.

În partea secundă orădenii ies la joc iar galben-albaştrii profită de spaţiile lăsate de oaspeţi. Bic , la cel mai bun joc de la venirea la Satu Mare , interceptează pe dreapta o minge la 25 m, pătrunde în careu şi centrează perfect pentru Boştină care îl ia la ţintă pe portarul Bordea. Cu şansă mingea revine la Bic care face 2-0 în minutul 65. Feier şi Gavrilescu trec pe lângă 3-0 şi sătmărenii păreau că au scăpat de emoţii. Doar că în minutul 80 nou intratul Lup reduce din diferenţă după o neatenţie pe banda stângă a apărării noastre. Bihorenii încep să spere la măcar un egal şi încep să arunce la disperare mingi în careul lui Anca Trip. În prelungiri Pascariu trimite milimetric pe lângă poartă şi Olimpia se impune cu 2-1.

Urmează deplasarea la Timişoara şi un nou meci dificil pe terenul celor de la ACS Poli.

Bodea : Felicit jucătorii!
Antrenorul Olimpiei era extrem de fericit la finalul partidei. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei sale şi a amintit că e convins că şi la Timişoara se poate obţine un rezultat pozitiv: „ Sunt foarte fericit. Chiar dacă sunt orădean, acum ambii ochi îmi râd şi mă bucur pentru victoria echipei mele, Olimpia. Îi felicit pe băieţi pentru dăruire şi pentru efortul depus pe acest teren greu. Un plus pentru Micaş care e la primul lui joc în acest sezon iar evoluţia lui a fost una foarte bună. Dacă Bic a înscris împotriva fostei lui echipe, FC Bihor, sper ca şi Boştină s-o facă sâmbătă la Timişoara împotriva echipei de la care a venit la Satu Mare” a declarat Cosmin Bodea.

Pelici: Continuăm să facem cadouri adversarilor!
Tehnicianul orădenilor, Alexandru Pelici, s-a declarat nemulţumit de rezultat şi mai ales de uşurinţa cu care echipa sa a încasat cele două goluri: primul a venit din fază fixă pe o lipsă de marcaj la 6 m. de poarta noastră iar al doilea gol e de cascadorii râsului. În loc să jucăm simplu noi ne complicăm şi-i punem pe adversari pe contraatac. Pe final puteam egala, am fost lipsiţi de şansă la ocazia lui Pascariu din prelungiri. Ne aşteaptă sâmbătă un meci capital cu FC Olt. Trebuie să câştigăm dacă vrem să rămânem în liga a 2-a” a punctat Alexandru Pelici care şi-a lăudat fostul elev, pe Bic. „ Olimpia are un lot valoros iar Bic e unul dintre cei mai buni cadeţi din serie. Păcat că nu l-am putut ţine la noi”.

Rezultatele etapei a 8-a

Olimpia SM – FC Bihor Oradea 2-1
Olt Slatina – Metalul Reşiţa 4-0
Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea 0-0
FC Caransebeş – CS Mioveni 0-1
Fortuna – Poli Timişoara 0-3

Olimpia – FC Bihor 2-1 (1-0)

Stadion Olimpia. Teren moale. Spectatori: 200
Au marcat: Mureşan 35, Ov. Bic 65 / R. Lupu 80

Olimpia: Anca-Trip – Burlacu, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas – Gavrilescu, Ov. Bic, R. Rus (80 Onicaș), Micaş – Laso (72 Villand), Boştină (66 Feier). Antrenor: Cosmin Bodea

FC Bihor: Bordea – Fl. Pop, Fl. Lazăr, Pascariu, Ţoca (67 R. Lukacs), Letan – Haş, M. Stancu (73 R. Lupu), Lorincz – Cr. Cigan, V. Dobrescu (54 Sorian). Antrenor: Alexandru Pelici

Arbitri: Nechita Marius Chioran (Cluj-Napoca) – Gabriel Bârjac (Zalău) și Nicolae Lucaci (Baia Mare)
Observatori FRF: Ioan Mureșan (Baia Mare) și Dan Costin (Zalău).

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts