Voleibalistele în vizită la C.N. EminescuPOZA-VOLEI

Elevii Colegiului Naţional Mihai Eminescu au avut ieri parte de o surpriză. Echipa de volei feminin de la CSM Satu Mare a vizitat colegiul şi le-a oferit un meci demonstrativ elevilor.

Scopul acestui eveniment este unul clar: promovarea sportului în şcolile sătmărene. Bazele acestui proiect au fost puse de primarul Dorel Coica, în colaborare cu CSM Satu Mare. Pe viitor, nu doar echipa pregătită de Adrian Pricop va merge la şcolile şi liceele din Satu Mare ci şi celelalte secţii.

A fost prezent şi prof. dr. Gheorghe Popdan, care a primit aşa cum se cuvine delegaţia de la CSM. Acesta a şi amintit că de la Colegiul Eminescu multe voleibaliste au făcut pasul spre performanţă.

“Ne bucurăm de această vizită, se vede şi după numărul mare de elevi care au venit să vadă echipa pregătită de colegul meu Adrian Pricop. Ştiţi bine că de-a lungul timpului, de la noi de la colegiu, mai multe voleibaliste au făcut pasul spre performanţă“, a completat prof. dr. Popdan.

De cealaltă parte, antrenorul Adi Pricop a vorbit despre acest proiect pentru sportul sătmărean. “Este un proiect demarat de primarul Dorel Coica. Vom face vizite la mai multe şcoli şi licee din Satu Mare pentru a promova sportul de performanţă. Cunosc istoria Colegiului Eminescu, întotdeauna aici au fost crescuţi sportivi care au ajuns la un nivel înalt. Vom susţine şi vom continua acest proiect care sună foarte bine“, a spus Pricop. Să menţionăm că de-a lungul timpului, prof. dr. Gheorghe Popdan a crescut generaţii de excepţie, iar echipele de volei sau baschet au învins de multe ori formaţii mult mai bine cotate.

Astfel, au oferit spectacol la fileu Adriana Matei, Alexandra Mişca, Beata Vaida, Ivana Zburova, Viktoriya Dyetkova, Alexis Mathews, Allison McCurdy, Natalia Preda, Daniela Dobre, Denisa Mocar, Angelica Podină, Andreea Maxim, Daiana Adamcsik şi Alexandra Molnar – antrenor Adrian Pricop.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts