More


  3000 euro un meci din Liga a 2-a!

  =

  LPF2 a transmis către Liga2.ro documentul oficial prin care se anunţă condiţiile de participare, precum şi obiectul licitaţiei “pentru cesiunea drepturilor media pentru meciurile de fotbal disputate în cadrul Campionatului Naţional al Romaniei – Liga a 2-­a, ediţia 2014-2015”.
  Licitaţia deschisă va avea loc miercuri 5 noiembrie de la ora 13, la sediul FRF, la parterul clădirii noi, atunci când se vor deschide ofertele primite din partea instituţiilor interesate de produsul oferit. Menţionăm că ofertele pot fi depuse până la ora 12 a aceleiaşi zile, la sediul firmei de avocatură Sora & Asociaţii, din Bucureşti, strada Jean Louis Calderon nr.26.
  Pentru licitaţia de miercuri s-au stabilit şase pachete a câte zece etape, din care două sunt pentru meciurile rămase din sezonul regulat, două pentru play-out şi două pentru play-off.
  Pachetele pentru sezonul regulat au un preţ minim de 150 de mii de euro şi oferă dreptul de a transmite câte cinci meciuri pe etapă, ceea ce înseamnă 3.000 de euro pe meci.
  Tot 3.000 de euro valorează şi un meci din play-off, însă cele două pachete alocate acestei runde oferă doar câte trei meciuri pe etapă.
  În ceea ce priveşte pachetele pentru play-out, preţul minim pe meci solicitat este de 1.500 de euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img