More


  Arbitrii sătmăreni au zdrobit Sălajul cu 10-0!

  =

  arbitri

  La mijlocul săptămânii, un lot numeros de arbitri din judeţul Satu Mare a fost prezent la Zalău, unde a avut loc un meci de fotbal între cele două judeţe, pe stadionul municipal din localitate. Reprezentanţii Comisiei Judeţene de Arbitrii din Satu Mare s-au impus clar cu 10-0, la capătul unei evoluţii de excepţie a reprezentanţilor noştri. Şi totodată a avut loc şi o consfătuire a celor două corpuri de arbitri, ţinând cont şi de prietenia dintre cei doi preşedinţi de AJF-uri, Ştefan Szilagyi respectiv Dan Costin. Şi bineînţeles, nu a lipsit banchetul de final de an, unde s-au legat prietenii şi s-au depănat amintiri.

  Diferenţa de scor se justifică oarecum, având în vedere că în lotul sătmărenilor au evoluat şi jucători divizionari, precum Cosmin Iuhas, Attila Mandi, responsabil cu buna dispoziţie, sau portarul Marius Şuta. Printre remarcaţi îi amintim aici pe Sebi Raţ, Petrică Costea, Sebi Petruţ, Szabolcs Kovacs sau Răzvan Bogdan. Scorul final a contat mai puţin, deoarece a fost o partidă de prietenie, care s-a terminat cu repriza a III-a, unde toată lumea s-a simţit foarte bine.

  Echipa sătmăreană a fost supervizată de pe margine de arbitrul ecuson FIFA, careianul Istvan Kovacs, şi de “secundul“ Ovidiu Mazilu.

  Apropo de Mazilu, acesta va arbitra în această dimineaţă partida dintre FC Dorohoi şi Academia Argeş, din seria 1 a Ligii a II-a, etapa a 15-a.
  Dani Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img