More


  Baschet / Am pierdut, dar am predat o lecţie de determinare

  =

  baschet

  Echipa de baschet a întâlnit sâmbătă puternica formaţie a celor de la CSU Alba Iulia. Un duel inegal prin prisma locurilor ocupate în clasament, zece respectiv trei. Însă acest lucru nu s-a prea văzut. Pentru că fetele noastre au reuşit să se auto-depăşească, să joace cu o determinare pe care nu am mai văzut-o de mult. Oaspetele s-au impus cu 84-72, dar CSM-ul a câştigat două sferturi, al doilea cu 21-17 şi al patrulea cu 22-18.

  Totul s-a decis în sfertul trei când elevele lui Popov, obosite parcă, după patru meciuri în şapte zile, s-au desprins pe tabelă. La CSM, Ashley Adams a reuşit un nou “double-double“ cu 10 recuperări şi 11 puncte. Însă performerele au fost Orosz şi Ross. Cea mai bună marcatoare a noastră a fost căpitanul Andreea Orosz cu 22 de puncte, urmată de Toccara Ross cu 18, Eniko Laza cu 12, Ashley Adams cu 11, Luminiţa Manta cu 4, Marija Radovic cu 3 şi Renata Szmutku cu 2. A mai jucat Bianca Voica.

  Antrenoarea Adriana Pricop a ţinut să felicite fetele pentru determinare. “Felicit jucătoarele pentru dăruirea din teren. Dacă am fi evoluat aşa cu Timişoara, la Galaţi sau Braşov, altul ar fi fost locul în clasament. Nici acum nu ne-am pierdut speranţa că putem obţine o clasare pe un loc mai fruntaş“, a spus Pricop.

  Urmează un nou test dificil, la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, sâmbătă.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img