More


  Baschet / Favorite în Giuleşti

  =

  Baschet41

  După corecţia primită la Sfântu Gheorghe, baschetbalistele de la CSM Satu Mare se deplasează din nou, de această dată la Bucureşti, pentru meciul de azi cu Rapidul. Partida contează pentru etapa a 12-a din Liga Naţională. Ambele formaţii trec, cel mai probabil, prin cea mai nefastă perioadă din istorie, însă echipa noastră pare favorită la victorie.

  Mai ales că Rapidul are o echipă fără straniere, în mare parte alcătuită din junioare. Delegaţia noastră a plecat ieri dimineaţă, în jurul orei 09.00, spre capitală, într-o deplasare destul de lungă şi de obositoare. Asta după ce duminică în zori baschetbalistele au ajuns acasă de la Sfântu Gheorghe.

  Meciul se joacă la ora 11.00, pentru ca echipa sătmăreană să poată porni spre casă după joc. Şi-au revenit şi au făcut deplasarea Flavia Ferenczi, Luminiţa Manta, Renata Szmutku. Înfrângerea usturătoare de la Sepsi trebuie îndulcită cu o victorie azi cu Rapidul, însă chiar şi aşa, play-off-ul nu se vede în zare.

  Derby-ul etapei se joacă la Târgovişte, unde, Dan Fleşeriu, antrenor cinci ani la CSM Satu Mare nu are voie să facă paşi greşiţi în faţa celor de la Sepsi, echipă care a eliminat dâmboviţencele din Cupa României.

  Programul etapei:
  CS Rapid – CSM Satu Mare
  SCM Craiova – CSM Oradea
  Danzio Timişoara – U Cluj-Napoca
  CS Nova Vita – CSU Alba Iulia
  CSBT Alexandria – Phoenix Galaţi
  CSM Târgovişte – ACS Sepsi SIC
  ICIM Arad – Olimpia Braşov – 29 noiembrie  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img