More


  Baschet / Meci cu emoţii la Oradea?

  =

  Baschet1

  Altădată un antrenament cu public, astăzi o întâlnire extrem de echilibrată între CSM Oradea şi CSM Satu Mare. Şi asta nu pentru că Oradea a devenit o forţă a Ligii Naţionale, ci pentru că echipa sătmăreană a ajuns una de pluton.

  Întrebarea din titlu e firească din păcate. Asta pentru că bilanţul din acest sezon al baschetului sătmărean e unul dezastruos. Gurile rele spun că ne aşteaptă un meci greu azi la Oradea, o echipă imprevizibilă, care în condiţiile date ne poate pune probleme. În plus joacă acasă, iar diferenţa din clasament este una mică, locul 13 gazdele şi 11 CSM-ul.

  Oare unde ar fi fost această echipă cu un antrenor experimentat, pentru că resurse sunt, dar nu există idei în joc?! Şi nu o spunem noi ci oamenii care mănâncă sau au mâncat baschetul pe pâine.

  În fine, vinovatul nu este de găsit, dar ceea ce este trist reprezintă faptul că, în aceste condiţii, echipa de baschet este aproape de o “moarte clinică“. Şi nu spunem asta pentru a supăra pe cineva, ci aceasta este crunta realitate.

  Referitor la meciul de azi din sala Antonio Alexe, partida începe la ora 17.00 şi este arbitrată de Cosmin Prişca din Mediaş şi Cristian Trofim din Timişoara, comisar FRB – Ungurian Cristian din Braşov.

  Delegaţia sătmăreană va porni la prânz spre Oradea, cu nouă senioare plus o junioară. O victorie azi la Oradea ar mai spăla din ruşinea startului dezastruos din acest sezon. Cu doar două victorii în opt etape nu poţi emite pretenţii la accederea în play-off.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img