More


  Bogdan Roghină, decisiv la FC Zalău

  =

  Împrumutat în vară de Olimpia la FC Zalău, mijlocaşul Bogdan Roghină se simte excellent la gruparea sălăjeană. Roghină a marcat golul victoriei în partida castigate sâmbătă de FC Zalău la Turda, scor 1-0.

  Gruparea condusă de Ioan Morar a obținut trei puncte din confruntarea cu Turda. Iar la club mulți deja încep să spere la promovare având în vedere că FC Zalău se află în momentul acesta pe podium, și până la finalul turului mai are un singur hop – modesta formație din Dej.

  “Am întâlnit o echipă care dorește să promoveze, dar noi ne-am făcut datoria. Am reușit să câștigăm cele trei puncte. Cu siguranță vom termina turul pe podium deoarece vom câștiga cu Dejul“,-a declarat autorul golului de la Turda – Bogdan Roghină pentru sportulsălăjean.ro.

  De remarcat că la FC Zalău evoluează meci de meci alţi doi jucători împrumutaţi de la Olimpia, Kinczel şi Sabău.

  FC Zalău ocupă locul doi în seria a 5-a a Ligii a 3-a.

  În seria a 4-a, cu sătmăreanul Bogdan Miron titular , Naţional Sebiş a câştigat vineri, 2-0 cu Pandurii II Târgu Jiu. Iar Naţional Sebiş se menţine pe prima poziţie a clasamentului.

  În seria a 3-a cu fostul golgheter al Olimpiei, Adrian Dulcea antrenor principal, SCM Piteşti s-a impus la Concordia II Chiajna cu 3-0 şi se menţine pe primul loc.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img