More


  Cristi Borcea a ieşit din puşcărie în mare secret! Vezi cum l-a aşteptat Alina Vidican

  =

  5

  Condamnat la şase ani şi patru luni în celebrul “Dosar al Transferurilor”, Cristi Borcea s-a resemnat şi îşi ispăşeşte pedeapsa în linişte.

  Beneficiează de regim semideschis şi primeşte recompense. Iar cea mai mare recompensă a primit-o zilele trecute, când a petrecut o zi întreagă alături de familie.

  Cristi Borcea a solicitat o învoire de 24 de ore să meargă acasă la soţie şi copii. În cel mai mare secret, cererea lui a fost aprobată şi la fel a ajuns şi în Pipera, în vila în care locuieşte Alina ex-Vidican şi unul dintre cei patru copii ai lui.

  Şi, pentru că nouă luni Alina şi Cristi nu au avut parte de intimitate, soţia fostului acţionar de la Dinamo s-a pregătit ca la carte pentru marea întâlnire. A mers la cosmetică, la coafor, s-a vopsit, s-a aranjat la păr şi a pregătit bunătăţile care îi plac omului de afaceri, conform spynews.ro.

  Surse din cadrul penitenciarului în care îşi ispăşeşte Borcea pedeapsa au dezvăluit că omul de afaceri s-a întors la timp după gratii, tocmai pentru a mai beneficia şi de alte zile libere, cel mai probabil în ajunul sărbătorilor de iarnă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img