More


  Csik, optimist înaintea duelului cu Fortuna

  =

  oli

  Olimpia Satu Mare va întîlni sâmbătă pe teren propriu pe Fortuna Câmpina într-un meci ce contează pentru etapa a 14-a a Ligiia 2-a seria vest.

  Se anunţă un meci extrem de echilibrat , formaţia din Câmpina fiind considerată revelaţia sezonului în serie.
  Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, alături de portarul echipei,Anca Trip Iulian au prefaţat duelul cu Fortuna Câmpina într-o conferinâă de presă organizată la baza sportivă Rania.

  „Toată lumea e aptă de joc pentru meciul de sâmbătă, cu dorință mare de victorie. Va fi un meci foarte important, trebuie să adunăm puncte. În jocul de sâmbătă trebuie să punctăm. Trebuie să fim muncitori, foarte curajoși. Prin muncă, curaj, multă dăruiere, pentru că asta caracterizează echipa noastră, vom avea și rezultatul. Jucăm cu o echipă care e pe locul doi, comparativ sunt mult peste noi, dar câteodată cei care muncesc echilibrează talentul, valoarea, așa că noi ne bazăm mai mult pe muncă și pe multă seriozitate”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, care e conştient că un eventual success ar duce Olimpia în zona play off-ului.

  “Încă nu am stabilit primul unsprezece, mai avem două semne de întrebare. Sperăm să fim inspiraţi cu toţii cei din staff şi să găsim formula câştigătoare“, a mai spus Csik.

  Portarul Iulian Anca Trip a declarant că se simte excellent la Satu Mare şi că nu a făcut nimic special la meciurile cu Tărlungeni şi Caransebeş. “E drept că am avut câteva intervenţii bune pe finalul acelor jocuri dar meritul pentru victorie aparţine întregii echipe. Eu intru mereu pe teren ca să-mi ajut echipa şi să încerc să închid poarta” a recunoscut tânărul Anca Trip. Acesta a fost completat de antrenorul Csik care a recunoscut că a fost sunat de la federaţie pentru a se interesa de evoluţiile lui Anca Trip. 2E monitorizat şi e în atenţia oficialilor de la loturile de junior”, a mărturisit Csik.

  Legat de locaţia în care a avut loc conferinţa de presă, Csik a amintit că echipa s-a antrenat dimineaţă la baza Rania pentru a proteja gazonul de pe stadionul Olimpia. “Dar e şi un mod de a-i motiva pe băieţi. E şi Didi Prodan acum aici şi când vezi trofeele şi tricourile cu marii jucători ai lumii expuse aici poţi să speri că vei ajunge şi tu ca fotbalist acolo sus” a explicat Csik. Partida Olimpia-Fortuna Câmpina se va juca sâmbătă de la ora 11 la Satu Mare.

  Programul etapei a 14-a
  ACS Poli Timişoara – Rm. Vâlcea
  Sâmbătă, 22 noiembrie
  CS Metalul Reşiţa – CS Mioveni
  FC Bihor Oradea – Şoimii Pâncota
  Olimpia Satu Mare – AFC Fortuna
  Unirea Tărlungeni – FC Caransebeş

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img